Hangi burç nasıl terkeder?

Hangi burç nasıl terkeder?
Güncelleme:

İşte partnerinizin burcuna göre sizi nasıl terk edeceğine dair ipuçları…

Her burcun karakteri, özellikleri, aşktan beklentisi farklıdır. Hangi burcun erkeğini ne kızdırır, neden böyle terk ediyor? Peki, terk ettikten sonra ne yapar?

Koç

Koç burcu erkeğinin daima kafası karışıktır. Ne istediğine karar veremeyen Koç burçları, bugün sizi ister, yarın pişman olur, sonra yine ister ama haftaya yine pişman olur. Koç burçlarının hayatları garanti üzerine kurulduklarından ilişkiye başlamadan önce; ‘Ben söylemiştim baştan’ diyebilir. Siz bu burçla kavga etmek isteseniz de beceremezsiniz. Öyle kayıtsız kalır ki siz sinir krizi geçirirken size ‘ama ben böyleyim’ diye soğuk bir karşılık vermesi mümkündür. Sizi sevmiştir. Ancak Koç için bir ilişki bitince biter. Geçmişe takılmanın anlamı yoktur burcun erkeği için.

Boğa

Boğa erkeği,   İlişkiye başlarken. Size tapma derecesinde âşıkmış gibi davranır  İlişkinin hayatın hangi döneminde bittiği de, ilişki sonrası dönemde yaşanan streste belirleyici olabilir Sizden beklentileri yüksektir. Ona tapmanızı ister. Boğa’lar ikinci bir şans umuduyla yıllarca bekleyebilir. Sabırlıdırlar ve arzuladıkları şeylere bağlılıkları çok derindir. Hata gördüklerinde. Duygusal mesafe koyarken;  Yaşamı size zindan ederek sizi kaçırmanın yollarını bulacaktır. Ayrılık sonrası zor dost kalacağınız bir burçtur.

İkizler

İkizler burcu değişkendir’ klişesini bir kenara bırakalım, bu burçla bir ilişki yaşamak harikuladedir, sizi sever ama size olan sevgisini kıskançlıkla göstermekten haz alır. Bu kişi; takip altında tuttuğu, bir bakışını bile saatlerce yorumlayabildiği, bu şekilde ilk romantik duygularının geliştiği ‘birisi’ olur... Geçimsiz bir kadın tipi ona kendisini boğulacak gibi hissettirebilir. Sizden ayrılmak istemez, istemez ama birçok ilişkiye de açık davranır. İkizler ayrıldıktan sonra kendini en hızlı toparlayan burçtur. Aşkta havai olduğu için eski hayatına devam eder.

Yengeç

Esprili ve komik bir yönü vardır ama bazen de sessiz kalmak ister ve sizden de bu yönüne saygı duymanızı bekler. Parasal ve Yalnız kalmak istemesine anlayış göstermeyen kadınlar Yengeç burcu erkeğini korkutur ve uzaklaşmanın yollarını aramaya başlar. Gözyaşları sel olup akarken odasında oturup resminize bakar,  Sorun sende değil bende’ kafası taşır. ‘Seni istemiyorum ama hayatımda varlığını istiyorum.’ Hiçbir zaman tam olarak sizi terk etmez. Yeni bir ilişkiye başladığı anda ise bu burcun erkeğinde ne ses gelir ne soluk…

Aslan

Çok kibar ve düşünceli bir erkektir ve beraber olacağı kadının da en az kendisi kadar düşünceli olmasını ister. Karşısındaki kişinin onu düşünmediğini ve duygusal konularda hassas olmadığını fark ettiğinde ilişkiyi zaman geçirmeden bitirmek isteyebilir. Aslan burçları hep imkânsızı ister, kolay gördükleri şeylerle uğraşmazlar. Sizi terk ederken arkadaşça görünürler., ilişkideki bütün suçun sizde olduğuna, ilişkinin bitme sebebinin tamamen sizden kaynaklandığına sizi bile inandırırlar. Siz harikulade bir ilişkiniz olduğunu zannederken… Duygularını açıkça ortaya serdiği için biraz acı çeker. Ama dikkatini çeken başka birini bulduğunda her şey değişir.

Başak

Başak burcu erkeği, kincidir kıskançtırlar affetmez.  Birlikte olduğu kadının açık sözlü olmasını ister ama sakın ona herhangi bir konuda kontrolün sizde olduğu hissini vermeyin. İlgili olmanız hoşuna gitse de sürekli mesaj atıp, her yaptığınız programları anlatmanız onu bunaltabilir. Terk ederken, acı çekiyormuş gibi davranmaz. Siz ne kadar ben doğruyum deseniz kafasına ayrılığı koymuşsa siz yanlışsınızdır terk ederken hafızası silinir. Umursamaz, Olmuyor bitti-gitti’ diyebilir. Güçlü bir egosu ve korunması gereken bir imajı vardır.

Terazi

Terazi burçları tamamen despottur. Eğer ona uyum sağlamaz, onun kuralları ile hareket etmezseniz sizden çok kolay vazgeçebilir. Gerçekçi bir burç olduğu için, ilişki boyunca görmezden geldiği hatalarınızı ayrılık günü yüzünüze vurmaktan çekinmez. Eğer terazi bir ilişkiyi bitirecekse, sebep her ne olursa olsun, canınızın yanmasını derin bir aşk acısı çekmenizi sağlayacaktır. Yapışkan bir sevgili modelinden hiç hoşlanmaz. Ara sıra uzak kalmanız, farklı programlar yapmanız ona ihtiyacı olan rahatlığı verir. Bir ilişki bittiğinde yeni birini bulması uzun sürmez.

Akrep

Akrep burcu erkeği de hoşlandığı kadının peşinden koşmak ister. Ancak uzun süre naz yapan kızlar onu usandırır ve bütün ilgisini kaybedebilir. Eğer yaralanırsa intikam almayı seçebilir. Hepsi bu şekilde davranmaz. Ama mutlaka akıllarından geçer. Eğer sizi geri kazanmak isterse hiç bir şey buna engel olamaz. Her tür taktiği uygulamaktan çekinmez. Ayrılık ona kendini kötü hissettirir ama soğukkanlı davranır. Objektiftir. İlişkinin neden yürümediğine dair mantıklı nedenler bulacak ve kişiliğinizi didik didik edecektir. Bu ona kendini iyi hissettirir Ayrılacaksanız, bunu istediğinize emin olmalısınız. Çünkü Akrep bir kez kalbini kapattı mı bir daha girmenize izin vermez, kapıyı sonsuza kadar mühürler.

Yay

Cesur Yay erkeği, eğlenebileceği ve birlikte cesaret gerektiren sporları yapabileceği kadınlardan hoşlanır. Tek gitmeyi seçen ve gece yarısından önce evde olması gereken kızlar kesinlikle onun tarzı değildir. Yay burcu için; onun kuralları, onun yaşamı, onun ilişkisi vardır. Bu ilişkiyi tek başına sırtlanmış gibi davranması çok normaldir. Sizi terk ederken yeniden onu arzulayacağınıza çok emindir, bu yüzden sizi üzmekten, size hakaret etmekten çekinmez. Onun hayatında, geçmişten kalan ve kendisine ikinci bir fırsat verilmesini bekleyen biri daima vardır. Kendi istemedikçe uzun süre yalnız kalmaz.

Oğlak

Oğlak burcu aşka fazlasıyla inanan ama çok çabuk aşık olduğunu zanneden bir burçtur. Sizi terk ediyorsa, tek sebebi size âşık olmadığını anlamış olmasıdır. Çok akıllıdır ve eğlenmeyi çok sever. Ancak içki içip, arkadaşlarının yanında saçma sapan espriler yapmaya başladığınız anda onun için tarih olursunuz. Ayrılırken vicdan azabı çeker, bu suçluluk duygusu ile zannedersiniz ki sizi terk etmiyor sizinle yeniden sevişiyor. Aşk konusunda tedbirlidir. Bu yüzden hemen yeni bir ilişkiye girmesini beklemeyin. Kalbini onarması zaman alır. Ayrılığa mantık açısından bakacaktır. Ama tek başınayken birkaç damla gözyaşı dökebilir.

Kova

Aslında duygusal bir erkektir ama karşısındaki kadının duygusallığı abartması onu biraz ürkütebilir. En ufacık bir şeye takan, her şeyi sorun eden ve her şeyi ondan bekleyen kadınlardan arkasına bakmadan uzaklaşır. Özgürlüğüne düşkün Kova erkekleri kıskançlığa da kesinlikle gelemezler. Çevresinde moralini yükseltecek bir sürü arkadaşı vardır. Onun haftalarca üzülmesini beklemeyin. Çünkü Kova “olan olduktan sonra ağlamanın yararı yok” diye düşünür. Duygularını düşünselleştirir, söze döker. Sizinle en başından derin duygusal ilişkiye girmediği için haklı olduğunu düşünür. Yeni bir sevgili bulmamın da zamanı gelecektir ama şimdi dostlarıyla birlikte olmanın tadını çıkarma zamanıdır düşüncesindedir.

Balık

Balık erkeği, için Tozpembe’ gibi görünen bir ilişkinin, aniden ve şok edici bir şekilde bitmesi ya da çok uzun yıllar ‘hangi yöne gideceği belli olamamış’ bir ilişkinin bitmesi gibi ayrılık biçimleri de; ayrılığın kabullenilmesini zorlaştırabilir. Haftalarca ağlayacak olsa bile Başladığı gibi ayrılır. Neden ayrıldığını bilmez, ne kendini suçlar ne sizi. Hatta sizi arayıp ayrılık konuşması bile yapmaz Onun için bitmiştir ve inanır ki bir ilişki biterse bir dostluk başlar. Fakat bunu sizinle paylaşmaz, bilinçli olduğundan değil, sizin de onun gibi düşündüğünüzü zannettiğinden… Size neden ve sebepler sunamaz. Ancak bir ayrılık sonrasında hızlı bir şekilde (üzüntü, öfke, yas gibi) duyguları yaşamaya izin vermez.

Cumhuriyet