Hoşlandığınız erkeği etkilemenin yolları

Hoşlandığınız erkeği etkilemenin yolları
Güncelleme:

Bu yöntemlerle karşı cinsi etkilemeyi başarabilirsiniz

Amacınız illa ki bir erkeği etkilemekse bundan kolay yolu yok. Bu hilelere başvurduğunuzda istediğiniz erkeği etkilemeyi başarabilirsiniz...

Dudakları öpülesi yapın:
Ateş kırmızısı dudaklar kesinlikle onu şaşırtacak. Ancak yüzünde bırakacağınız izler yaşlı teyzesini anımsatabileceğinden uzun süre kalemi ile üstünden geçin ve sonra tekrar ruju uygulayın.

Yataktan yeni kalkmış havasında dalgalı saçlar yaratın:
Güneş Gazetesi\'nden Yasemin İlan\'ın haberine göre, at kuyruğunu unutun, hiçbir model büyük ve yerinde duramayan dalgalar kadar etkili olamaz. Hiç uğraşmayın ve nemli saçlarla yatağa girin. Ertesi gün saçınıza fön tutarken parmaklarınızı kullanın ve saçlarınızı parmağınıza dolayarak iri bukleler yaratın...

Aydınlatıcı pudra kullanın:
Nemli bir ten ve ahu bakışlı gözler bir arada muhteşemdir. C şeklini yakalayabilmek için yelpaze fırça kullanın. Gözünüzün iç kısmından kaş çizginize ve oradan da elmacık kemiğinize kadar fırçayla C şeklini verin ve tekrar ters yönde üzerinden geçip, burun kavisinden aşağı dudağınızın orta noktasında işlemi bitirin.

Davetkar bakışlar için doğru far seçin:
Zeki görünümlü buğulu bakışlar için lacivert far kullanarak, gri ve siyah tonlara ara verin. Farı, göz kapağınız ve kirpik çizginize aynı anda uygulayın ve nazikçe dağıtın. Kaş kavisinde herhangi koyu gölgenin oluşmamasına dikkat edin.

Doğal olun:
Renksiz bir parlatıcı ve renkli bir allıkla sıradan ve doğal olun. İmzanız olan parfümü belli stratejik noktalara sıkın: Dizlerin arkası, kalçaların iç kısımları, bilekler, kulak arkası ve saçlar. Mini etek ya da düz bir tişört giyseniz dahi, doğal yanınızı mutlaka yansıtın..

Dekolteye parıltı verin:
Dekoltenize yoğun olmayan parlak toz pudrayı, büyük T harfini andıracak şekilde serpin. Daha da büyütmek ve dekoltenizi çekici kılmak için destekleyici sütyenlere ilave olarak göğüslerinizin iç kısmının çevresine bronzlaştırıcı sürün.

Yüksek topuk ve parlak bacaklardan vazgeçmeyin:
Bacaklarınıza parlak görünüm veren bir nemlendirici sürün ve yüksek topukları ayağınıza geçirin.