İlişkide olmak için 5 neden !

İlişkide olmak için 5 neden !
Güncelleme:

Yalnız olmamak ve bir partnerle kaderi paylaşmak için size 5 ana neden.

LEYDİTÜRK ÖZEL / Aşk hayatında bir kere bile mantıksızca davranmamış insana rastlamak zordur. Hepimiz bazı şeyleri yapabilmek adına kendimizce bahaneler ve sebepler üretiriz. İşte size ilişki içinde olmanızın getireceği faydalar.

Sağlık
İstatistiklere göre evli çiftler evlenmeyen çiftlere göre daha uzun yaşıyor. Ayrıca evli çiftlerin mutluluk seviyeleri diğerlerine göre daha yüksek. Bekar yaşamak bir suç kesinlikle değil ama sağlığınız için daha sonra evlilik planları yapmak hayrınza olacaktır.

Fırsatlar
Hayatlarında daha fazla aşk barındıran insanlar yeni fırsatları değerlendirme ve yeni fırsatlar yaratma konusunda yalnız insanlara göre daha başarılılar. Yanınızda sizi destekleyen biri olduğu zaman sorunlara çözümü daha kısa sürede bulursunuz ve sonucunda hedeflerinize daha çabuk ulaşırsınız.

Kişisel Gelişim
İlişkiler bizi daha iyi ve donanımlı insanlar olma konusunda geliştirebilir. Bazen kendimiz için yapmayacağımız iyilikleri rahatlıkla sevdiklerimiz için yapabiliriz. Eğer kendinize güveniniz onun yanında tavan yapıyor ve kendinizi hep olmanız gerektiği gibi hissediyorsanız o doğru insandır!

Üretkenlik
Bir partner ile yaşan insanlar daha üretken olurlar. Bazen ufak olaylar sonucunda demoralize oluruz ve vaz geçeriz ama yanımızda üzerimize titreyen biri olursa 2 çift el ile imkansız olan hedefler bile gerçek olabilir.

Mutluluk
Romantik hava sıcaklık, umut ve mutluluk getirir. Hayattaki mutluluk durumunu romantizme endekslemek mantıklı olmazdı ama romantizmin getirdiği enerji bile sizi mutlu hissettirmeye yetecektir.