İlişkilerde üzülen taraf siz olmayın !

İlişkilerde üzülen taraf siz olmayın !
Güncelleme:

İşte üzülmenize engel olan davranışlar...

İnsanlara verdiğiniz fazla değerden ve ödünden dolayı hep hayal kırıklığı mı yaşıyorsunuz? Öyleyse üzülmenizi engelleyen 5 davranış biçimini mutlaka okuyun.

Kendinizi sevin

Her zaman kendinizi el üstünde tutmasını bilin ve kendiniz değer verin. O zaman canınızı kimsenin sıkmasına izin vermezsiniz. Kendinize değer verirseniz, karşı tarafta sizi öyle kabullenip sayar ve ilişkinizi düzene sokarsınız. Böylece de üzülmekten kurtulmuş olursunuz.

Dinleyin

İlişkinize dışardan bakan birinden yorum alın. Tabii bu kişiye güveniyorsanız, ailenizden birisi sizin kötülüğünüzü istemediği için olaylara objektif yaklaşarak sizin farketmediğiniz şeyleri farkedebilir. Uyarılar her zaman olmasa da çoğu kez kalbinizin kırılmasını önler.

Mükemmel değil

Karşınızdakini dünyanın en mükemmel insanı olarak görmeyin. Çünkü öyle değil! Hayalinizde yarattığınız o prensten bir an önce kurtulun ve gerçekleri görmeye başlayın. Birçok ilişkinin bitme sebebi, hayallerinde yarattıkları insanın aslında o olmadığını farketmelerinden kaynaklanır. Siz bu konuda önce davranın ve onu ya olduğu gibi kabul edin ya da ilişkinizi bitirerek daha fazla üzülmeyi engelleyin.

Ona odaklanmayın

Mutlu ve düzgün giden bir beraberlik istiyorsanız, hayatınızın her alanını ona adamayın. Bu, zamanla obsesyona dönüşerek sizi yıpratabilir. O nedenle her zaman kendinize ait bir hayatınız olduğunu unutmayın. Haftanın belli günleri kendinize ayırın ve tek başınıza arkadaşlarınızla dışarı çıkın. O olmadan planlar yapın ve spor gibi aktivitelerle kendinize bakın.

Seçici olun

Sadece yakışıklı diye onunla beraber olmak yerine her zaman seçici olmaya özen gösterin. Onu yüreği ve düşünceleriyle ön planda tutun. Böylece nasıl bir karakterde olduğunu daha iyi anlar. Sizi üzecek bir yapıya sahipse ondan uzaklaşabilirsiniz.