İlk buluşmada bu yiyeceklerden uzak durun

İlk buluşmada bu yiyeceklerden uzak durun
Güncelleme:

İlk buluşmada bu yiyeceklerden kesinlikle uzak durun.

Spagetti ! Makarna güzel ve hemen hemen herkesin lezzetli bulduğu bir yiyecektir.

Fakat spagetti yerken kendinizi hiç aynada gördünüz mü ? Ağız kenarlarından sızan yağlar vb. soslar hiç de hoş görünmeyen sahnelere neden olabilir. İlk buluşmada spagetti'den uzak durun.

Kurufasulye !

Türk milleti olarak vazgeçilmez yemeklerimizden biridir kurufasulye. Fakat ilk buluşma için hiç uygun bir yemek çeşidi değildir. Çünkü gaz yapar ve bu sizi oldukça sıkıntıya sokabilir.

Pide, kebap, lahmacun !

Bir vazgeçilmezimizde türk mutfağının en güzel yiyeceklerinden kebap, lahmacun ve pide. Fakat yendiği zaman ağızda değişik bir tat ve değişik kokular bırakabiliyor. Bu sebepten dolayı siz siz olun ilk buluşmanızda bu yiyeceklerden uzak durun. Seçiminiz hafif yiyeceklerden yana olsun.

Soğanlı ve sarımsaklı yiyecekler !

Soğan ve sarımsak eklenmiş yiyeceklerden uzak durun. İlk izleniminiz için hiç uygun olmayan bu yiyecekleri evde tek başınızayken yemenizde fayda var.

Acılı yiyecekler !

Acıyı çok sevsenizde belki karşınızda ki kişi hoşlanmıyor olabilir. Ayrıca acı heyecanınız ile karışıp sindirim sisteminize ve midenize zarar verebilir. Masa da ağrıdan kıvranmak istemezsiniz değil mi ?