İlk buluşmada ne yapmalı?

İlk buluşmada ne yapmalı?
Güncelleme:

İlk buluşmada yapılması gerekenler konusunda bazı öneriler.

İlk intiba her zaman çok önemlidir, pek çok atasözü ve deyime olmuş bu ilk intiba ile ilgili "İnsan görünüşü ile karşılanır kişiliği ile uğurlanır" sözüne yazımızda yer vermek isteriz.

İlk buluşmada yapılması gerekenler konusunda size yardımcı olacak bazı öneriler:

• Birinci buluşmada da, bininci buluşmada da temiz olalım, temiz kokalım. Hoş kokacağım diye de parfüm şişesini sırtlayıp oturmayalım sevgili adayımızın karşısına. Assolistlerimize özenip, parfüme bürünmenize hiç gerek yok!

• Hanımlar, ilk buluşmada ağır makyajdan, abartılı kıyafetlerden ve baloya gidecekmişçesine kuaförden çıkmış saçlardan kaçının. Bırakın sizi doğal halinizle görsün, sevecek olan her halinizle sevecek nasılsa...

• Beyler, giyim hususunda ise sakın üzerinde slogan, komik ifadeler yada karikatür olan t-shirtler giymeyin. İster istemez göz bu t-shirt e kayacak ve siz komik olduğunuzu düşünseniz de karşı tarafın itici bulabilme ihtimalini de düşünmek gerek yani. Takım elbise de giyin demiyoruz tabii ki, kastımız daha sade daha günlük kıyafetler seçmeniz. Örneğin bir kot ve şık bir gömlekle hazırsınız demektir. Kendi tarzınız dışında da giyinmek için kasmayın, doğal olun. Saçınız ve sakalınızı da kontrol altına almayı unutmayın.

Bu temel önerileri uygulamanızın, ilk buluşmanızda sizi rahat hissettireceğini düşünüyoruz. Bu rahatlık hissi, güzel bir başlangıç için harika olacaktır.