İlk randevuda ortama göre giyinin !

İlk randevuda ortama göre giyinin !
Güncelleme:

İşinizi şansa bırakmak istemiyorsan bu taktikleri uygulayın..

Cafe, sinema, konser veya parti... İlk buluşacağınız ortam ve ne giydiğin, onu etkilemede büyük rol oynar... 

Sinema: İlk buluşma için pek uygun sayılmaz. Ne de olsa film başlar başlamaz ağzını kapamak zorunda kalırsın ve sohbet imkanınız sadece film arasından ibaret kalır. Peki diyelim sinemaya gitmek zorundasın... O halde ne giyeceksin? Uzun süre yan yana oturacağınız için üst giyimine önem vermelisin. Bunun için jean gömlek harika bir seçim olacaktır.

Yemek: İşte birbirinizi daha iyi tanımak için harika bir fırsat ve bir dahaki buluşmayı garantileyebilecek bir ortam. Eğer onu etkilemeyi ve senden başka bir şey düşünmemesini istiyorsan, mutlaka sakin ama romantik bir yere gitmenizde fayda var. Peki ne giymelisin? Skinny jean\'i, viskoz bluz ve şık bir stilettoyla tamamlayabilirsin. Böylelikle abartıdan uzak ama şık bir görünüm elde edersin. Gelelim yemek anında yapman gerekenlere... Garson mönüyü getirdiğinde, uzun uzun inceleyip, bütün listeyi tek tek anlatmasını istersen, baştan şansının azaldığını söyleyelim. Senin kararsız ve sıkıcı biri olduğunu düşünmesini istemezsin öyle değil mi? Göz ucuyla mönüye şöyle bir bakıp, kendinden emin ve cool bir tavırla, daha önce hiç tatmamış bile olsan bir yemek iste. Ne kadar aç olursan ol, yemeğini ağır ağır yemeye özen göster.

Parti: İlk buluşma için pek uygun sayılmaz ama birçok avantajı olduğu da bir gerçek. Her ne kadar koyu bir sohbete dalma fırsatı bulamasanız da, kalabalık sayesinde sıkılmadan vakit geçirebilirsin. En önemlisi, ortak arkadaşların sayesinde hakkında bir sürü tüyo kapar, ikinci buluşmaya hazırlıklı gidersin. Böylece bir dahaki buluşmanızda elinde ciddi anlamda bir veri olmuş olur. Eğlencenin tadını çıkarmak, bolca dans etmek için bilekte biten şık bir pantolon ve dolgu topuklu sandalet harika bir seçim olabilir.

Cafe: En uygun buluşma ortamlarından sayılır. Bol bol sohbet edebilir, birbirinizi yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Seçme şansın varsa, deniz veya yeşilliğe bakan bir masayı seç ki, daha romantik olsun. Böylece ona duygularını daha rahat ifade etme fırsatı tanımış olursun. Bu buluşmaya giderken, jean pantolon ve denim ceket en iyi ikili olabilir. Oturma pozisyonunu da es geçmemek gerek! Tam karşısına oturursan; onu etkileme şansın azalabilir. Bu oturuş biçimi beden dilinde rakiplik anlamına gelir ve karşındaki kişi seninle rahat iletişim kuramaz. Mümkünse, yanına otur ve onunla sadece göz teması kur.

Konser: Her ne kadar sohbet şansı sıfır olsa da konser mekanı ilişkinizin ilk tohumlarını atmak için uygun bir yer olabilir. Özellikle bu, ikinizin de sevdiği bir sanatçının konseriyse... Konserde bütün gece ayakta duracağın için rahat kıyafetler seçmelisin. Örneğin jean şort ve tişört tercih edebilirsin. Çıkışta yapacağınız nefis bir sandviç ziyafeti ve kısa bir yürüyüş ise güzel bir aşkın başlangıcı olabilir.