İpler sizin elinizde olsun

İpler sizin elinizde olsun
Güncelleme:

İlişkide ipleri elinize alın ve gerektiğinde hayır demeyi bilin.

İlişkilerde her zaman kadının peşinden koşan erkeğin, onu tavlama aşamasında ne çabalar gösteren erkeğin kadını kendine aşık ettikten sonraki değişiminden dert yanılır. Eğer bunun böyle olmasını istemiyorsanız, sevgiliniz size her zaman jestler yapsın, sizi tavlama aşamasında gösterdiği çabayı birlikteyken de göstersin, hala ilk zamanlardaki gibi heyecanlı davransın istiyorsanız önerilerimize kulak verin.

İlişkide ipleri elinize alın ve gerektiğinde hayır demeyi bilin. Karşınızdaki erkek çok aşık olduğunuz sevgiliniz dahi olsa, ona onun dışında da sizin bir hayatınız olduğunu hissettirin ve o olmayınca da hayatın bir şekilde döndüğünü belli edin. Zor kadın kaprislerine girmeden ona her zaman zaman kısıtlaması olmadan müsait olamayacağınızı belli edin ve gerektiğinde sınırlarınızı çizin.

Çok serbest ve rahat davranmayarak da ipleri elinize alabilirsiniz. Onunla ilişkiniz mükemmel gitse de, onunla zaman su gibi akıp geçse de kendi sevdiklerinizi ihmal etmeyin ve kendi arkadaşlarınıza da vakit ayırın. Sevgilinize sizin de sosyal bir varlık olduğunuzu anlatın. Eğer ilişkinizin başlarında size yaptığı o jestleri artık yapmaz olduysa da, şaka ile karışık konuyu dillendirin. Her zaman ve her yerde o gel dediğinde gelip, git dediğinde gitmeyin ve sizin müsait olduğunuz zamanları ona belirtin. Sakın ama sakın ona 'sensiz bir hiçim' gibi cümleler kurmayın çünkü siz kendi başınıza da değerlisiniz ve ona ihtiyacınız olduğu için değil onu sevdiğiniz için birliktesiniz.