İş ve aşk hayatını birbiriyle karıştırmayın !

İş ve aşk hayatını birbiriyle karıştırmayın !
Güncelleme:

İşte ofiste flört etmenin kuralları ve sınırları…

Birlikte uzun zaman geçiren iki insanın zaman geçtikçe yakınlaşmaya ve birbirlerinden hoşlanmaya başladıkları bir gerçek. Hal böyle olunca da günün büyük bir kısmını işyerinde geçirenler için ofis aşkları kaçınılmaz oluyor. Sizin de ofis aşkınız varsa dikkat etmeniz gereken noktalar var.

Patronunuzla flört etmeyin!

Bağlı olduğunuz müdürle çıkmak iş yaşamının en büyük tabularından biridir. Bazı şirketlerle bu konuyla ilgili sıkı kurallar vardır. İş yerinde evli çiftlerin veya sevgililerin çalıştırılması bu kurallarla yasaklanmıştır. Patronla ilişki yaşamak ise haklı terfilerin haksız olarak değerlendirilmesine, yönetimde değer kaybetmeye ve ayrılık durumlarında iş kaybına neden olabilir.

Gizliliği koruyun!

Aşkın önüne geçemediniz ve deliler gibi seviyorsunuz. Masanızdan kalkıp tüm ofise aşkınızı haykırmak istiyorsunuz. Orada durun! Gizlice el ele tutuşmalar, öpücük göndermeler veya kıyıda köşede yaşanan romantik dakikalar işteki konumunuzu olumsuz yönde etkileyebilir.

İş bilgisayarınızda romantizmden kaçının!

Şirkette kullandığınız bilgisayar kolaylıkla erişilebilir bir cihazdır ve yöneticiler gerek gördüğünde bilgisayarınızı inceleyebilir. Aşk cümleleri, gizli fanteziler ve sevgi sözcüklerini kişisel telefonunuzdan göndermeyi tercih edin.

Gereksiz yardımlarda bulunmayın!

Sevgilinizin sayfalarca rapor hazırlaması gerekiyor. Tüm ofise böyle bir iş söz konusu olduğunda yardım etmiyorsanız sevgilinize de etmeyin. Zira o görev sizin değil sevgilinizin performansını ölçmek için verilmiştir.