İşte erkeklerin merak edilen sırları

İşte erkeklerin merak edilen sırları
Güncelleme:

İşte erkeklerin kadınlarla paylaşmadığı bazı sırları...

1- Kadın dergileri gibi çekici ve güzel modellerin bulunduğu dergileri incelemeye bayılırlar. Ancak her zaman hiç bakmıyormuş gibi davranırlar.

2- Facebook'ta zaman geçirmeyi severler. Ancak buradan hoşlandıkları kızlarla iletişim kurmakta acele etmezler. Bu konuda yavaş ilerlemeyi severler. Yani kaçan kovalanır mantığı facebook'ta da geçerli.

3- Arkadaşlarımızla onlarla ilgili konuşmamızı istemezler. Kız kıza sevgililer, eşler, alışveriş, Tv şovlar dışında ne konuştuğumuzu merak ederler. İlişkimizle ilgili detayların gizli kalmasını tercih ederler.

4- Genellikle dedikodu yapmadıklarını ve hoşlanmadıklarını söyleselerde aslında erkeklerde dedikodu yaparlar. İş yerlerinde dedikodu konusunda kadınları bile geçerler.

5- Erkekler söylediklerimiz ve duygusal davranışlarımız hakkında genellikle çoğu zaman dikkatlidirler. Ancak bunu her zaman göstermezler yani anlamamaya getirirler.

6- Erkekler konuşan bir kadının ilk 10 dakikasını iyice dinler. Bu süreden sonra dinliyormuş gibi yapar. Onlara göre önemli olan zaten ilk 10 dakikada söylenmiştir. Diğeri duygusal rahatlamadır. Elimizi tutar, gözlerimize bakar ve sürekli her şeyin istediğimiz gibi olacağını söylerler.

7- Erkekler sevgilileri veya eşleri yanlarında olsa bile mekanda olan kadınlara mutlaka göz atarlar. Hele ortamda seksi ve güzel bir kadın varsa "bakmadım" diyen erkek yalan söyler.

8- Kendilerine genellikle güvenirler ancak bazen de güvenemezler. Hoşlandıkları kişiye açılmakta güçlük çekebilirler.

9- Erkekler bazen yaptıklarını sevgililerine veya eşlerine detaylıca anlatmaktan hoşlanırlar.

10- Erkeklerde ağlar ve duygusal anlar yaşarlar. Sadece insanların önünde ağlamaktan hoşlanmazlar. Ancak anılar, duygusal anlar onlarında ağlatır.

11- Zaman çok önemlidir. Buluşma yerinden uzun süre beklemekten hoşlanmazlar. Bu alışkanlık haline gelirse yolları ayırmaktan çekinmezler.

12- Erkekler de kadınlar gibi bazen kapris yapar, hatta bazen korkarlar. Ancak bu duyguyu çok iyi kontrol edip bastırırlar ve çoğu zaman kadınların yanında göstermezler.

13- Eskiden erkeklerin kilolu olması çok önemli değildi ancak artık onlar da kilolarına ve görünümlerine en az kadınlar kadar dikkat ediyor.

14- Kadınlar kadar artık erkekler de yaşlanmaktan korkuyor ve estetkik operasyonlara baş vuruyor.

15- Telefon açma konusunda kesinlikle başarısızlar. Verdikleri sözleri genellikle düşünmeden verirler veya sık karar değiştirirler. Bu yüzden arayacaklarını söylediklerinde aramazlar, uyuyacaklarını söylediklerinde uyumazlar