Kadınların bu yönleri hiç sevilmiyor

Kadınların bu yönleri hiç sevilmiyor
Güncelleme:

İşte kadınların erkekler tarafından hoşlanılmayan yönleri...

1- Diğer kadınları eleştirmek
Bu erkekleri en çok iğreti ettiren bir durum.Yanındaki kadının sürekli olarak başka bir kadını çekiştiriyor olması ya da sürekli eleştiriyor olması ereklerde yanındaki kadının kendine güven eksikliği olduğunu düşündürtüyor.

2- Erdemliymiş gibi yapmak
Erkeklerin çoğu bir kadını ilk gördükleri 5 saniye içinde tahsil durumlarını, zevklerini, nasıl bir aileye mensup olduklarını, hatta okudukları kitapları tahmin ettiğini söylüyor.Bu yüzden mış gibi yapmaya sakın kalkmayın erkekler hemen anlıyor.

3- Kıskançlık
Eskiden daha alt sıralarda yer alan bu madde, yeni nesil erkekleri çok bunaltmış olacak ki, yüzde 60′ı en çok nefret ettiği şeyin kıskançlık olduğunu söylüyor. Aslında hiçbirinin "sevgi kaynaklı" kıskançlığa itirazı yok ama iş, günün her saati aranmaya varınca ilişkinin ömrünün kısaldığına dikkatler çekilior.

4- Şifreli konuşmak
Erkeler için "hayır" "hayır" dır, "evet" ise "evet". Ama söz konusu kadınlar olunca, iş değişir. Kadınlar her zaman isteklerini tam olarak belli etmezler, bu da çeşitli sıkıntılar doğurur .Erkekler kadınlardan kendilerini açık bir şekilde ifade etmelerini isterler.

5- Aşırı duygusallık
Aşırı yakınlık gibi aşırı duygusallık da, bir erkeğin en çok nefret ettiği şeyler arasında. Her şeye alınan, durup dururken sorun çıkaran, eleştiriye gelmeyen ve en önemlisi gözyaşlarını silah olarak kullanan kadınlar, erkekler için tam bir uzak durulması gerekenler arasında.