Kusursuz sevgili olmanın kuralları

Kusursuz sevgili olmanın kuralları
Güncelleme:

Erkek arkadaşınızla aranızdaki ilişkiyi güçlendirmek istemez misiniz?

Arkadaşlarından, hobilerinden ve sizden vazgeçmeden size olan bağlılığını güçlendirebilirsiniz.  Kolayca ilişkinizde uygulayabileceğiniz önerilerle  hem kusursuz bir sevgili olacak hem de sevgilinizin size olan tutkusu artacak.

Sevginizi göstermekten çekinmeyin: Erkekler her yerde onlara olan sevginizi göstermenizi istiyor. Dışarıda ya da arkadaşlarınız sevginizi belli etmekten çekinmeyin, onlara olan sevginizi her daim gösterin.

Arkadaşlarıyla vakit geçirin: Sevgilinizin kalbine giden yollardan biri de vazgeçemedikleri yakın arkadaşlarından geçiyor.  Ara sıra sizde sevgilinizin yanında  erkek arkadaşlarına eşlik ederek ne kadar eğlenceli biri olduğunuzu gösterin.  Ancak sürekli eleştirmekten ve çok fazla konuşmaktan uzak durun. Sevgilinizle yaptığınız planlara arada bir arkadaşlarını da dahil edin.

Küçük sürprizler yapın: Kadın ya da erkek hiç fark etmez herkes sürprizlerden keyif alır. Sevgilinizi mutlu etmek için küçük hediyeler ya da yorgun geldiği bir akşamı keyiflendirmek için hazırlayacağınız yemeklerle mutlu edebilirsiniz.

Ruh halini anlamaya çalışın: Erkekler ne kadar dertleri olsa da kadınlar gibi çok anlatma taraftarı değillerdir. Ancak kötü göründüğünü anladığınız an çok fazla üzerine gitmeden bir problem olup olmadığını sorun. Konuyu çok irdeleyip, karşı tarafı sıkmadan kendi isteğiyle anlatmasını bekleyin.

İltifat etmeyi ihmal etmeyin: Erkekler de en az kadınlar kadar iltifattan hoşlanır. Ancak direkt olarak fiziksel özelliklerine karşı değil. Onun ne kadar esprili olduğunu, sizi ne kadar çok eğlendirdiğini, mutlu ettiğini söyleyin. Yanında kendinizi ne kadar çok güvende hissettiğinizi söylemeniz hoşuna gidecektir.

HT Hayat