Maço erkekleri nasıl yönetirsiniz?

Maço erkekleri nasıl yönetirsiniz?
Güncelleme:

Maço Türk erkeği, futbol maçlarına ve rakı masalarına bayılır.

Amerikalı İlişki Koçu David Wygant, erkeğin kadına rehberlik etme ve kadın tarafından saygı duyulup pohpohlanma arzusuna dikkat çekiyor. Üstelik ona ufak tefek şeyler için olsa bile ihtiyacın olduğunu gösterirsen ve beğenini ifade edersen, o daha da fazlasını yapmak isteyecektir. Doğası bunu gerektirir…

Tavsiye iste

Şehrin içindeki en kestirme yolları bulmak gibi bir kabiliyeti varsa, bu konuda mutlaka ona danışmalısın. Buna bayılacak ve yolu tarif ederken keyiften dört köşe olacak!

Hafta sonu planını yapmasına izin ver

Bir hafta sonu da tamamen onun sevdiği şeyleri yapın. Mesela önce birlikte atış poligonuna gidip ardından ocakbaşında kebap yiyebilirsiniz.

Evdeki tamir işlerini ona devret

Bırak akan boruyu kendisi tamir etsin. Sakın tesisatçıyı arama! The Secrets of Happy Families: Eight Keys to Building a Lifetime of Connection and Contentment kitabının yazarı Scott Haltzman, bu tür durumlarda dışarıdan yardım çağırmakta ısrar eden kadınların çok sinir bozucu olduğunu söylüyor. Bırak o uğraşsın ama bitirmesi için biraz zaman tanı ki fazla oyalanmasın.

Ona iltifat et

İltifatlar çok etkilidir. Masajda, sekste, mutfakta ve her yerde çok iyi olduğunu bol bol hatırlat. Bu şekilde şevkini ikiye katlayacaksın. Kesinlikle işe yarıyor!

Kıskanıyormuş gibi yap

Erkekler ara sıra kıskanılmayı sever. Bunu yaparken asla dır dır edip onu bunaltmamaya özen göster ama kıskanıldığını ve ihtiyaç duyulduğunu da hissetsin. Pişman olmayacaksın!

Domestik tanrıça ol

Arada bir gömleğini ütüleyip en sevdiği yemeği yapabilirsin. Ama yine de abartıya kaçma, yoksa bu durumdan faydalanmak isteyebilir! Sonra bir bakmışsın her akşam sen yemek pişiriyorsun.

Arkadaşlarına ve ailesine iyi davran

Ailesine kibar, arkadaşlarına sempatik görünmelisin. Ama bu her dakika çat kapı ziyarete gelebilirler anlamına gelmez! Aradaki çizgiyi çok iyi ayarlamalısın. Seni sevmeli ve saygı duymalılar fakat fazla yüz göz olursan, bu sefer de seni yönlendirmeye çalışabilirler.

Women'sHealth