O doğru erkek mi ?

O doğru erkek mi ?
Güncelleme:

Kendinize en uygun eşi bulabilmek için dikkat etmeniz gereken onlarca hususlardan 6'sını sizler için bir araya getirdik.

LEYDİTÜRK.COM ÖZEL / O beyaz atlı prens oturduğunuz yerde gelip sizi bulmaz. Kendi iradenizle bir sevgili materyali arıyorsanız barlara gitmenizi tavsiye etmiyoruz ama yine de aşağıdaki maddelere dikkat etmek gerekebilir. Doğru erkeği bulabileceğiniz 6 yol:

1. Arkadaşının bekar arkadaşlarıyla grupça aktivite yaparak ilk önce hangi tip insandan hoşlandığını anlayabilirsin. İnsanların grup içindeki davranışları o kişinin karakteri hakkında çok şey söyler.

2. Arkadaşınızın verdiği bir sohbete, davete veya partiye mutlaka gidin, bu fırsatı kaçırmayın. O gün orda kimin olacağını asla bilemezsiniz.

3. Bir insanın kokusu çok önemlidir. İnsanlar da aslında hayvanlar gibi karşısındakinin kokusuna dikkat eder. Sevdiğiniz gibi kokan bir erkek bulduğunuz zaman ona biraz da bu gözle bakın.

4. Müzik zevkleriniz uyuluyor ise bu çok büyük bir artıdır ve o sizin gibi olduğu için ona pozitif yaklaşırsınız.

5. Damak tadı olarak aynı derinlik paylaşan ikililerin daha iyi anlaştığı kanıtlanmıştır.

6. Elektronik haberleşme yerine onunla mektuplaşmayı teklif edin. Eğer sizin için bunu bile kabul ediyorsa bu erkek sizin için doğru olabilir ;)

 

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.