Sevgililer Günü'ne özel parfüm önerileri

Sevgililer Günü'ne özel parfüm önerileri
Güncelleme:

Sevgililer Günü'nde sevgilisine parfüm hediye etmek isteyenler için Evoria en uygun seçenekleri araştırdı.

Kokuların insan hayatında yeri yadsınamaz. Kokunun anne kucağından başlayan serüveni, bir çok hatırayı da canlandıran önemli bir unsur. Kokunun önemini bilenler, 14 Şubat’ta da tercihini parfümlerden yana kullanıyor.

Sevgilinizi Clinique Happy ile mutlu edin

Tüm cilt tipleri için uygun olan Clinique Happy hoş bir tatlı çiçek kokusudur. Çiçek kokularıyla dolu bu parfüm, duyguları derinleştirici bir etkiye sahiptir. Tüm ortamlarda rahatça kullanabileceği bu parfümü sevgiliniz hiç yanından ayırmayacak. Clinique Happy sizin için de çok güzel bir Sevgililer Günü hediyesi olabilir.

Havanızı renklendirecek bir güç: Marc Jacobs Lola

Sevgilinizden başka hiçbir şeyi önemli göstermeyecek bir parfüm arıyorsanız, Marc Jacobs Lola tam size göre. En basit tişörtle de, mini bir elbise ile de uyumlu olan bu bu parfüm bedeninizi sarıyor ve farklı bir aura ile kişiye renk katıyor. Bütün gün etkisini hiç azaltmayan, yumuşak bir dokunuşla bedeni saran Marc Jacobs Lola’ya Sevgililer Günü hediyesi olarak da güvenebilirsiniz.

Romantik gecelerin kokusu DKNY Be Delicious

Eğer romantik bir sevgiliniz varsa ve sık sık romantik anlar yaşıyorsanız, DKNY Be Delicious sevgiliniz için en doğru seçim olacaktır. Her daim zarif bir koku yayan duygular için modern bir ziyafet sunan DKNY Be Delicious, düzgün bir metal ve camdan elma görüntüsündeki şişesiyle de göz dolduruyor. DKNY Be Delicious çok havalı bir Sevgililer Günü hediyesi olabilir.

Büyülü parfüm Giorgio Armani Code

Nasıl göründüğünü değil, nasıl koktuğunu önemseyen bir sevgili için ideal parfüm: Giorgio Armani Code. Süren herkesi muhteşem gösterecek bir etkiye sahip, büyülü bir parfüm olan Giorgio Armani Code, bedende tutkulu bir ateş yakar. Modern kadınlar için baştan çıkartıcı bir parfüm olan Giorgio Armani Code’un parfüm şişesi duygusal kavisler ve parlak bir bitişle incecik bir siluet olarak tasarlanmış. Mavi renkte nakışlarla sunulan parfüm zerafetiyle sevgilinizin dikkatini çekecek.