Sevgilinizle yapabileceğiniz 5 hesaplı aktivite

Sevgilinizle yapabileceğiniz 5 hesaplı aktivite
Güncelleme:

Aşkını taze tutmak için birlikte vakit geçirmek gibisi yoktur...

Film geceleri düzenleyin:

Sevgilinizle baş başa izleyeceğiniz güzel bir aşk filminden daha romantik ne olabilir ki? Sinemaya gidip kalabalığın arasına karışmak yerine, evde kendinize film geceleri düzenleyin. Karanlık bir ortama biraz mum ışığı ekleyin, birkaç atıştırmalık hazırlayın ve filmin tadına varın.

Masajın keyfini çıkarın:

Masaj yaptırmak ve rahatlamak hemen herkesin hoşuna gider. Peki, bunu evde partnerinizle yapmaya ne dersiniz? İhtiyacınız olan yalnızca birkaç esansiyel yağ ve havlu. Masaj yaparken romantik ve keyifli dakikalar geçirirken, belki de harika bir seksin de başlangıcını da yapabilirsiniz.

Birlikte yemek pişirin:

Daha önce sevgilinize defalarca yemek pişirmiş olabilirsiniz. Peki, birlikte yemek pişirme fikrini hiç düşündünüz mü? Birlikte yemek pişirmek, partnerinizle keyifli vakit geçirmek için yapabileceğiniz güzel aktivitelerden biri olabilir. Ayrıca bu yolla mutfakta birbirinizin ne kadar yetenekli olduğunu test etmek için de harika bir fikir.

Bisiklet turuna çıkın:

Hem eğlenceli hem romantik hem de hesaplı bir aktivite arıyorsanız, bisiklete turuna ne dersiniz? Sevgilinizle birlikte deniz kenarında ya da korularda bisiklet turuna çıkabilirsiniz. Eğer İstanbul\'da yaşıyorsanız, Burgaz Ada bisiklete binmek için mükemmel bir destinasyon. Bisiklet turu sonrası baş başa yapacağınız piknik, ikiniz de çok mutlu edecektir.

Doğada yürüyüş yapın:

Birlikte yürüyüşe çıkmak, hoş sohbetlere ortam hazırlarken, fit bir hayata da adım atmanıza sağlar. Yürüyüş boyunca kuracağınız iletişim sizi birbirinize daha yakınlaştıracaktır. Tempolu yürüyüş sonrası evde birlikte duş alma fikri de oldukça romantik olacaktır.