Sosyal medya ilişkilerinizi nasıl etkiliyor?

Sosyal medya ilişkilerinizi nasıl etkiliyor?
Güncelleme:

Bir anket çalışmasında kadın ve erkeğe “Sosyal paylaşım siteleri ilişkiniz üzerinde ne kadar etkili?” sorusu yöneltildi ve..

Yapılan yeni bir araştırmaya göre kadınlar, sosyal paylaşım sitelerinde sevgilisinin kadın arkadaşlarının fazla olmasından rahatsızlık duyuyor. Hiç şaşırtıcı gelmedi, değil mi?

Bir sitenin yaptığı anket çalışmasında, sitenin üyeleri arasında bulunan 18-45 yaş arasındaki 1.576 kadın ve erkeğe “Sosyal paylaşım siteleri ilişkiniz üzerinde ne kadar etkili?” sorusu yöneltilmiş.

Sonuçlar kadınların kıskanç, erkeklerinse meraklı olduğunu gösteriyor. Ankette erkeklerin yüzde 17’si eşinin ya da sevgilisinin kullandığı şifrelerden haberdar olmak istediğini söylemiş. Kadınların yüzde 28’i ise karşı cinsle olan arkadaşlıklara çok sıcak bakmadığını belirtmiş.

Sosyal paylaşım sitelerinde eşinin ya da sevgilisinin kadın arkadaş sayısının fazla olmasından rahatsız olacağını söyleyenlerin sayısı da epey fazla.

Diğer taraftan hem kadın hem de erkekler, sosyal paylaşım sitelerinin ilişkileri üzerinde herhangi bir olumsuz etki oluşturmadığını söylemiş. Kadınların yüzde 35’i, erkeklerinse yüzde 50’si sevgilisinin sosyal paylaşım sitelerinde gezinmesinin onu ilgilendirmediğini, önemli olanın güven olduğunu belirtmiş.