Stiliyle karakterini çözün

Stiliyle karakterini çözün
Güncelleme:

Onun buluşma fikirleri size bazı ipuçları verebilir...

Lunapark
Özellikle bu sıcak yaz günlerinde gün boyu güneşin altında ter içinde dolaşmak ve atıştırmalık birşeyler yemek kulağa pek romantik gelmese de bu erkeği kaçırmamak ve keyifli vakit geçirmek sizin yararınıza olabilir.

Açıkhava Konseri
Biletleri önceden almış olması geleceği önceden planladığını gösterir ve bu ona artı puan kazandırır. Ayrıca dans etmek istemesi eğlenceli ve hareketli bir kişiliğinin olduğunun da belirtisidir. Dikkat etmeniz gerek nokta şu ki; yüksek sesli müzik sohbet etmenizi zorlaştırır ve bu yüzden sadece size konsantre olmak yerine kendisini müziğe kaptırmasına neden olabilir.

Piknik
Sadece birebir konuşmanın olduğu ve bir aksiyonun gerçekleşmediği bir buluşma ayarlayan erkek bulduğunuzda onun peşini bırakmayın. Çünkü bu onun sizi daha yakından tanımak istediğini gösterir. Siz de bu sayede onun sizin için doğru insan olup olmadığını anlamış olursunuz.

Kumsal
Sizinle sahil kenarına gitmek fiziğinizi de daha yakından görmek fırsatını sağlayacaktır. Sizin için de geçerli olan bu durum sayesinde birbirinizi yatakta nasıl göreceğinizi hayal edebilir, onun karakteri hakkında da doğru fikirler edinebilirsiniz.

Alkollü mekan
Onun sizi alkollü bir mekana götürmesi, size sosyal biri olduğunu düşündürebilir. Fakat bu eğlenceli buluşma anlayışı, içkinin de dahil olduğu sos lekeli ve bira damlalarıyla dolu bir masa etrafında onun sarhoş arkadaşlarıyla muhabbet etmek de olabilir. Kesinlikle uzaklaşın!

Koşu
Sağlığına düşkün bu erkek kendini doğanın güzelliklerine bıraktığına göre sizin doğal halinize de hayran demektir. Siz pazar günleri kanepede tembelce yatma hayalleri kurarken, onun bu kadar hareketli olmak istemesi size sinir bozucu gelebilir. Eğer aranızda gerçekten bir etkileşim olduğuna inanıyorsanız orta yolu bulmaya çalışmalısınız...