Utangaç erkekleri etkilemenin yolları

Utangaç erkekleri etkilemenin yolları
Güncelleme:

Utangaç bir erkekten hoşlanıyorsanız, ilk adımı sizin atmanız gerekebilir.

Utangaç erkeklerin reddedilmez bir çekicilikleri vardır. Diğer erkekler sizi baltan çıkarmak için delirirken kenarda size uzaktan bakan gizemli adamı bir düşünün. Kadınların seksi bulduğu tüm şeyler, içine kapanık ve utangaçlık onda vardır. Yalnız küçük bir sorun var. ondan ne kadar hoşlanmış olsanız da size çıkma teklif etmesi aylar alabilir.

Onu yıllar boyunca beklemek istemiyorsanız, ilk adımı sizin atmanız gerekir. Ondan ne kadar hoşlandığınızı, sizin yanında kendini rahat hissetmesini sağlamalısınız. Böylece ona güven vermiş olursunuz. Aşağıdaki ipuçlarımızı okuyarak utangaç aşığınızı elde edebilirsiniz.

İşaretleri okuyun

Bu adama ilgi göstermeden önce sizinle ilgilenip, ilgilenmediğini anlayın. Mesela, utangaç bir erkek sevdiği kadının yanında sürekli sinirli olur. Eğer kadın ilgi gösterirse ağzından çıkan her kelimeye yaptığı herşeyi tam konsantre şekilde takip edecektir. Kadın onu farkedene kadar ona gözlerini diker, fakat farkettiğiniz anda hemen gözlerini çeker ve utanır. Eğer etrafınızdaki utangaç erkek böyle davranıyorsa, sizden kesinlikle hoşlanıyor. Artık tüm iş size düşüyor. Onu elde etmek için hareket etme zamanı.  

Gülün ve konuşun

Utangaç erkeğiniz size her baktığında gülün. Muhtemelen siz ona baktığınızda gözlerini çevirecektir fakat göz göze geldiğinizde ona büyük bir gülücük atın. “merhaba” deyin ve konuşmayı başlatın. Eğer aynı yerde çalışıyorsanız, iş arkadaşlarınız ve iş hakkında konuşun. Genellikle konuşabileceğiniz ortak bir konu bulun. Utangaç erkekler diyalog kurmada sıkıntı yaşarlar ama siz önceliği alırsanız muhabbet gayet iyi gider.

Nazik ve feminen olun

Erkeklerin çoğu doğuştan hassastır. Bu nedenle onu rahat ettirmek için ona arkadaşça ve iyi davranın. Ona nazik davranarak onunla ilgilendiğinizi gösterin. Mesela yakınlarınızda bir hayvan varsa arkasını sıvazlayarak “Ne kadar tatlı” gibi şeyler söyleyin.Feminen davranarak, utangaç erkeğinizin yanınızda daha gücenli ve daha erkeksi hissetmesini sağlayabilirsiniz.   

İyi görünün ve güzel kokun

Tüm kadınların bildiği gibi erkekler görsel yaratıklardır, bu nedenle iyi giyinin. En güzel kokan parfümünüzü sıkın. Herşeyden önce kadınlar erkekleri etkilemek için giyinirler. Bu nedenle onun yanında en şık halinizle olun.

İltifat edin

Utangaç ya da güvenli olsun olmasın tüm erkekler için iltifat işe yarar. Bu yüzden ona giydiği t-shirt\'ün ne kadar yakıştığını veya sesini ne kadar sevdiğini söyleyin. İltifat ederkensamimi bir ses tonu kullanın. Ona gösterdiğiniz ilgiden memnun olacak.

Aklınızı kullanın

Akıllı, zeki ve güzel görünümlü bir kadının, etkileyemeyeceği erkek yoktur. Bu yüzden onun yanındayken aklı başında davranın. Olayı abartmayın. Aklınızı çok abartmadan davranın. Ne çok saçma davranışlar sergileyin ne de çok akıllı olun. Dengeyi ayarlamak sizin elinizde. 

Sempatik ve gizemli davranın

Zıt kutupların birbirini çektiğini bilirsiniz. Bu nedenle hem sempatik hem de gizemli davranın. Onun aklını karıştırmaya devam edin. Bu sizi keşfetme isteğini artıracak ve sizi bir yere davet etmesini sağlayacaktır.

Ona dokunun

Onunla aranızdaki mesafeleri aştıktan sonra, diyaloglar arasında, gülerken dizlerine veya konuşma esnasında koluna dokunun. Bu ona inceden onu sevdiğinize dair işaretler verecektir.

Utangaç bir erkekten hoşlanmanız bazen sonuç vermeyebilir. Böyle durumlarda lafı çok dolandırmadan ondan hoşlandığınızı tek seferde söylemeniz gerekir. Çıkma teklif etmeden sadece ondan hoşlandığınızı söyleyin. Uzun bir bekleme olabilir bu nedenle sabırlı olun. Eğer sizden hoşlanıyorsa, sizi hassas ve tatlı biri olarak görüyorsa, er ya da geç  çıkma teklif edecektir. Fakat unutmayın utangaç erkekler için beklemeye değer. 

HT Hayat