Ya annesi sizi beğenmezse?

Ya annesi sizi beğenmezse?
Güncelleme:

O büyük tanışma günü gelip çattı mı? O zaman ya beni beğenmezse kaygısı tüm bedeninizi sarmış olmalı.

Sevgilisiyle ciddi ilişki yaşayanlar mutlaka sevgililerinin ailelerinin özellikle annelerinin kendilerini ya sevmezse? kaygısını taşır. Hele de o büyük tanışma günü geldi çattıysa, heyecan ve gerginlik artar ve kaygılı bir ruh haline kapılabilirsiniz. Toplumuzda gelinleri pek sevmemesiyle ünlü kaynananızın nasıl biri olduğu, oğlunu sizden kıskanığ kıskanmadığı, sizden hoşlanıp hoşlanmadığı beyninizi kemirir. Böyle durumlarda ilk olarak içten ve doğal olmanızı öneriyoruz.

Sevgilinizin annesiyle tanışacağınız zaman öncelikle çok açık giysiler giymeyin ve ayak ayak üstüne atmayın. Sevgilinizle sarmaş dolaş durmamanız gereken bu durumda, öncelikle kaynana adayınızla herhangi bir kız arkadaşınızla konuşuyormuş gibi her şeyi konuşmayın ve kelimeleri seçerek kullanın.

Kaynana adayınızla buluşmanızda bir başka dikkat edeceğiniz husussa, ona giderken kişisel bir hediye alabilirsiniz. Görüşürken hanımefendiliği elinizden bırakmamanız da önemli ayrıntılar arasında. Onun yanında olumsuz kelimeler kullanmamaya çalışmalı ve kendi evleri dahi olsa ona yardım etme teklif edilmeli.

Diğer bir kural ise kaynanan adayınızla tanıştıktan itibaren nasıl kendi annenizi özel günlerde hatırlıyor ve ona jestler yapıyorsanız aynı şeyi sevgilinizin annesine de yapmanız onun için güzel bir incelik olacaktır. Özel günlerde açacağınız bir telefon bile hoşuna gidecektir.