Yapılacaklar listenizin 2016 sürümü

Yapılacaklar listenizin 2016 sürümü
Güncelleme:

İdeal ilişkinin anahtarı, size yöneltilen dev bir aynada gizli…

Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık platformu Siberalem.com için,ilişkilerin sırlarını ve yaşanan aşkları mercek altına alan Zodyaklı, 2016’nın ilk haftasında, aşk konusunu açmadan önce, kararlarınızı gözden geçirmenizi söylüyor.

Yeni bir yıla adım atmışken, yepyeni maceralar için yelkenleri kaldırmanın zamanı geldi! Bu sefer rotanızı karşı cinse değil, kendinize çeviriyorsunuz. Yapılacaklar listenizin 2016 sürümü, Zodyaklı yorumu ile karşınızda.

Ey yeni yıl geldiysen bana ruh eşimi gönder!

Kusursuz sevgilinin özelliklerini sırasıyla yazdığımız ‘ruh eşim’ temalı listeniz hazır mı? Zengin olsun, kibar olsun, tatlı olsun, annesi olmasın, olacaksa da uzakta olsun, o kadar olmuşken yakışıklı/güzel olsun, kibar olsun, kibar olduysa anlayışlı da olsun, biraz kıskanç olsun ama kıskançlığın suyunu çıkarmasın, o da olsun, bu da olsun, Romeo da olsun Juliet de olsun!

Hanımlar beyler, eğri oturup doğru konuşalım, ruh eşi denen şeyin siparişi yok! Bu sene artık şu hayalimizdeki sevgiliyi rahat bırakmakla işe başlayabiliriz. İlla bir şey olmasını istiyorsak bu yıl bir değişiklik yapıp kendi kendimize bir liste çıkaralım. Zengin olmak için kafayı çalıştıralım, kilo vermek için diyet yapalım, spora başlayalım, anlayışlı olmak için biraz dinlemeyi öğrenelim, neyi arzu ediyorsak önce onu olmayı başaralım.

Vazgeçmek kaybediş değil başarıdır!

Bu yeni yıl yapılacaklar listemizin başına saplantılarımızdan kurtulmayı ekleyelim. Biri bizi sevmedi mi, kendimizi ona sevdirmek için efor sarf etmeyelim. Sevmiyorsa sevmesin... Biri bizi sevmediği an biz de o kişi gibi kendimizi sevmiyoruz.

Mesela birini üç günden fazla beklemeyelim, adım atmamıza rağmen gelen yoksa koşmayalım! Kısacası bu yıl vazgeçmeyi öğrenmemiz gerekiyor. Bazen vazgeçmeyi mağlubiyet olarak algılıyoruz, oysa vazgeçmek gerçekten büyük başarıdır. Tıpkı alkolden, sigaradan ya da bunun gibi bağımlılıklardan vazgeçmek kadar gerçek bir başarı! Vazgeçmek 2016’nın anahtar kelimesi!

Piyangonun hangi sayıya çıkacağı hiç belli olmaz

Bir piyangocuyla karşılaştınız ve çektiğiniz biletin 7 rakamı da 1! Hemen bileti yerine koyup daha karışık rakamların sıralandığı bir bilete yöneldiniz. Oysa gerçek şu; iki bilete de piyangonun çıkma olasılığı eşit! Çevrenizde burun kıvırıp beğenmediğiniz o insanlar belki de sizin şansınız olabilir. Bu yıl beklentilerimiz yine yüksek olsun fakat şans vermeyi ihmal etmeyin. Gerçekten sizden şans isteyen birini görmezden gelmeyin, çıkmaz demeyin kim bilir belki size de çıkabilir!

Birinci çinko, ikinci çinko ve tombala!

Her gün tartıştığınız ilişkiniz mi var? Sabah barışıp gece küsmek artık hayatınızın rutini mi oldu? Kesin bağlarınızı! Bu yıl artık uzatmamayı öğretelim kendimize. Biriyle küsüp barıştık mı? Konuyu artık uzatmayalım! Birine kötü hisler mi besliyoruz? Hislerimizi uzatmayalım! Kötü bir ilişki mi yaşıyoruz? İlişkiyi uzatmayalım! Her gece yalnız uyumak ağrımıza mı gidiyor? O zaman yalnızlığı uzatmayalım! Hayat kısa, kuşlar uçuyor...

Herkese harika bir yıl diliyorum. Bu yıl hayatınızın aşkını bulmak yerine kendinizi bulmanızı dilerim. Kendinizle tanışacağınız, kendinize şaşıracağınız, kendinizin sürprizlerle dolu olduğunu öğreneceğiniz, kendinize aşık olacağınız bir yıl dilerim...

Leyditurk.com