Yatakta utandıran durumlar için

Yatakta utandıran durumlar için
Güncelleme:

İşte insanların aslında sık yaşadığı 'utandıran' yatak odası olayları.

 

LEYDİTÜRK.COM / ÖZEL

Cinsel deneyim hele de bir yabancı ile yaşanırsa yatakta yaşanan bazı olaylar o bireyi utandırabilir. İşte yatakta genellikle rastlanan ‘utandırıcı’ durumlar ve onları değerlendirmenizde yardımcı olacak bilgiler:

1) Erken boşalma: Merak etmeyin erkek bu anlarda sizden daha mutsuz ve keyifsiz olur. Siz hayal kırıklığına uğradıysanız da bunu çok belli etmeyin. Düzenli bir seks hayatın olduğunda işler değişebilir.

2) Yatakta sevişme esnasında gaz çıkarmak utanılması gereken bir durum değildir çünkü çok doğaldır.

3) Yatakta size alışık olmadığınız bir teklifte bulunursa istemiyorsanız kibarca reddetmenin bir ayıbı yoktur.

4) Fiziksel yaralanmalar yabana atılmamalıdır. En yakın hastaneye gitmek gerekiyorsa çekinmeden gidin.

5) Orgazm sırasında başkasını düşünmek veya ismini söylemek durumunda suçluluk hissetmeyin. Daha sonra ne yaptığınız önemli…

6) Fiziksel olarak kendinizi yetersiz hissettiğiniz durumlarda bunu partnerinize söyleyin, açık olun. Bu aynı zamanda sağlığınızla da ilgili.

7) Bir ailede: Eğer sevişme esnasında çocuk odaya girerse panik yapmayın. Olaydan sonra onunla konuşmaya çalışın ve ‘evli çiftler böyle yapar yanlış bir şey yoktu zamanı gelince anlatırım’ diyebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.