Yoksa aşık mı oluyorum?

Yoksa aşık mı oluyorum?
Güncelleme:

Bunların bir çoğu kalbini kaptırdığını işaret ediyor...

Arayanın o olduğunu görünce kalbin yerinden çıkacak gibi mi oluyor?
Seni almak için yola çıktı ve sen evin içinde pervane gibi dönüp duruyor musun?
Kapı çalınıyor ve midendeki kelebekleri tutmak mümkün değil mi?
Yoksa tam bir mırnav kediye mi dönüştün?

Bunların bir çoğu kalbini kaptırdığının işareti ancak daha fazlası var...

1.Sessiz zamanlarınıza bayılıyorsun
Yeni tanıştığımız veya çokta fazla hoşlanmadığımız insanlarla birlikteyken sadece konuşmak olsun diye saçma sapan konular açar dururuz. Ancak bize huzur veren, keyif veren, kendimizi yanında tamamlanmış hissettiklerimizin yanında sakin ve sessiz oturmak hiç sorun değildir. Aksine hiç konuşmadan saatler geçirebileceğimizi hissederiz. Onunla sessiz kalmak huzur veriyorsa ilk işareti yakaladın demektir.

2.Farklılıklarından rahatsız olmuyor hatta seviyorsun
Herkesin diğer insanlar tarafından garip karşılanan davranış, giyim, tavır ve alışkanlıkları olabilir. Eğer onun sahip oldukları seni rahatsız etmek bir yana dursun eğlendiriyorsa diğer bir sinyal cebinde demektir.

3.Ailen ile tanıştırmak için sabırsızlanıyorsun
Ailemiz hepimiz için çok değerli. Onların hayatımızdaki insan ile ilgili düşünceleri de aynı şekilde. Eğer ailen ve onu bir fotoğraf içerisine koyduğunda herşey yolunda görünüyorsa ve bunu bir an öne yapmak istiyorsan başka bir işaret daha geldi demektir.

4.Onunla ilgili hayaller kuruyorsun
Gün içerisinde kendini aniden onunla ilgili hayallere dalmış bir şekilde buluyorsan, aklından çıkmıyor demektir. Kurduğun hayaller büyüyor ve artmaya başlıyorsa kalbinde derin bir yer edinmeye başladı demektir.

5.Kavgaların bitişleri kaygı vermiyorsa
Tartışmalar elbette her ilişkinin tuzu biberi ancak bazı tartışmalar vardır ki, ilişkiyi derinden zedeler. Sen bu ilişki için bunu hissetmiyorsan, yani tartışma olsa bile bunu çözebilecek bir gönül bağına sahip olduğunuzu düşünüyorsan oldukça yol almışsınız demektir.

6.Telefonum mu yok? Olsun!
Onun yanında olduğun anlarda, son dönemin yanımda olmazsa olmaz şeyi telefonunun bile nerede olduğunu unutuyorsan, kimin aradığı veya bulamadığını önemsemiyorsan onun yanında olmaktan daha önemli bir şey yok demektir. Bu da kalbindeki yerinin oldukça belirgin bir sinyali.