6 haftada fit bir vücuda sahip olabilirsiniz

6 haftada fit bir vücuda sahip olabilirsiniz
Güncelleme:

Yaza fit bir vücutla giriş yapmak için bu fırsatı kaçırmayın

Kısa zamanda fit bir vücuda mı sahip olmak istiyorsunuz? Sorunuzun cevabı Hillside City Club’da. Hillside City Club’ın yepyeni programı “RealRyder Functional® Camp”, kuvvet, dayanıklılık, koordinasyon, güç ve denge antrenmanlarını birleştirerek katılımcıların hedeflerine 6 haftada ulaşmasını sağlıyor. Antrenmanlarınızda maraton heyecanını hissetmek, dekatlon deneyimini yaşamak istiyorsanız Hillside City Club-Etiler’deki bu sıradışı kampa hazır olun!

Hillside City Club, sunduğu yenilikçi spor deneyimleri ile oyunun kurallarını değiştirmeye devam ediyor. Hillside Sports Team, 2013 yaz sezonuna fit bir başlangıç yapmak, sporda farklı deneyimleri keşfetmek ve hedeflerine en hızlı şekilde ulaşmak isteyenler için sıradışı bir kamp programı sunuyor. Son zamanların popüler antrenmanlarından RealRyder® Cycle ve Functional Training® bu programda güçlerini birleştiriyor. Kuvvet, dayanıklılık, koordinasyon, güç ve denge egzersizlerini kapsayan, 6 haftalık RealRyder Functional® Camp’ta RealRyder® Cycle, TRX®, Functional Training® ve Core antrenmanlarını birleştiren yenilikçi bir spor deneyimine hazır olun.

Farklı antrenman sistemlerinin bir arada kullanıldığı bu programda egzersizler, bir kamp disiplini ile yapılıyor. RealRyder Functional® Camp, yüksek kalori harcatmayı, kuvvet, denge, koordinasyon kazandırmayı amaçlıyor. Hillside City Club-Etiler’de sunulan bu kamp, sıradanlığı kırmak, alışılmışın dışına çıkmak ve maraton, dekatlon heyecanını kontrollü bir ortamda yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat.

Her gün farklı bir deneyim, farklı bir etki!

Haftanın ilk dersinde RealRyder® ve TRX® antrenmanları yer alıyor. RealRyder® Cycle antrenmanında bacak, gövde, iç ve temel kas gruplarını hedef alan tüm vücut egzersizleri yapılıyor. RealRyder®, sola ve sağa 45 derece yatıp gerçek bir bisiklet gibi hareket ettiği için tüm temel kas gruplarını çalıştıran dinamik hareketliliği sayesinde kullanıcının dengesini geliştirmeye ve daha çok kalori yakılmasını sağlamaya yardımcı oluyor. TRX® antrenmanı ise vücudun yer çekimine olan direncini daha kuvvetli ve dayanıklı hale getirebilmeye destek oluyor.

İkinci derste ise RealRyder® ile birlikte fitness’ta oyunun kurallarını değiştiren Functional Training® devreye giriyor. İnsanların yüzyıllardır günlük hayatta yaptığı ancak sanayi toplumuna geçişle birlikte bırakılan temel hareketleri yaparak, kendi vücut ağırlığınız, serbest ağırlıklar ve alternatif özel ekipmanlarla yapılan Functional Training®, kasları güçlendirmeye, vücudu sıkılaştırmaya yardımcı oluyor. Functional Training®, vücuttaki bütün kasların tepkisel hızını ve saf kuvvetini arttırabilmeye, patlayıcı kuvvetlerini geliştirebilmeye yardımcı oluyor.

Haftanın üçüncü dersinde ise RealRyder®’ın yanında Core antrenmanları yapılıyor. Core antrenmanları vücudun iç organlarının yağlanmasını engellemeye yardımcı olarak kuvvetli karın ve bel kasları yaratabilmeye destek oluyor.

RealRyder Functional® Camp’ın antrenman seviyeleri, katılımcıların performans düzeyleri fitness check-up BAR (Body Assesment Report) ölçümleri ile belirlendikten sonra gruba göre başlangıç, orta ve ileri seviye olarak hazırlanıyor. Program haftada 3 ders ile, 6 hafta boyunca sürüyor. Her bir dersin süresi 30 ile 45 dakika arasında değişiyor. Hillside Beslenme Uzmanı’nın programa özel diyet ile desteklediği kampın bir dersinde kadınlar ortalama olarak 400-500, erkekler ise 500-700 kalori arasında harcayabiliyorlar.

Belirli bir kontenjan ile sınırlı olup dışarıdan katılıma da açık olan grup programı, RealRyder Functional® Camp’ın fiyatı 995 TL.