Aker'den %70 indirim fırsatı

Aker'den %70 indirim fırsatı
Güncelleme:

Aker ile elbise şıklığı, kış aylarında da kaldığı yerden devam ediyor.

İpek şal-eşarpları çanta ve giyim koleksiyonuyla kadınların şıklığını tamamlayan Aker, özgün kesimleriyle elbise şıklığının kış aylarında da devam etmesini sağlıyor. Bisiklet ve bebe yaka seçenekleriyle farklı tarzları aynı zarafette buluşturan Aker elbiseler, kışın soğuk ve kasvetli havasını kombinlerinden uzak tutmak isteyenlere %70’e varan indirimle de istediklerini veriyor.

Renklerin zenginliği, Aker’in tasarım gücüyle birleşiyor

Kırmızı, pudra pembesi, gri, siyah, mor ve koyu lacivert renklerinden oluşan zengin model çeşitliliğiyle öne çıkan Aker elbiseler, klasik kesimleriyle dikkat çekiyor. Siyah ve pudra pembesi modelinde yakası pilili detayıyla fark yaratan marka, koyu lacivert modelinde ise oval kesimli, çivit mavisi zigzag eklemesiyle tasarım gücünü sergiliyor.

Yakadan etek kısmına uzanan geniş yırtmacı ve yarım yarasa kol detaylarıyla da adından söz ettiren elbiseler, yalın çizgileriyle kadınların zarafetini vurguluyor. İki yanı pilili, kırmızı elbisesinde kemeriyle beli nazikçe kavrayan Aker, yaka altındaki siyah ve beyaz renklerindeki aksesuarıyla da zıtlık oyunlarına yer veriyor. Aker elbiseler ile siz de şıklığınızı öne çıkarabilir, kendi modanızın öncüsü olabilirsiniz.