Alfemo’dan sonbahar sürprizi

Alfemo’dan sonbahar sürprizi
Güncelleme:

Alfemo’nun %33 İndirim kampanyası ile bu sonbahar evinize yeniden aşık olacaksınız…

Estetik, fonksiyonel ve yenilikçi mobilya koleksiyonlarıyla her zaman büyük beğeni toplayan Alfemo, tartışmasız kalitesini de geçtiğimiz yıl aldığı Avrupa Kalite Ödülü ile uluslararası platformda belgelemişti. Ürettiği özel tasarım mobilyalara daha çok kişinin ulaşabilmesini hedefleyen Alfemo, sonbaharı çok avantajlı bir kampanya ile karşılıyor.

Eylül itibari ile başlayan kampanya ile tüketiciler, Alfemo’nun yaşam alanlarına yepyeni renkler katacak pek çok ürününe net %33 indirimle sahip olabiliyorlar. Koleksiyonlardan Home Decor ürünlerine çok geniş bir yelpazeyi kapsayan kampanya, Maksimum Kart’a özel +6 taksit ve 4 ay taksit erteleme alternatifleri ile çok ekonomik ödeme seçeneklerini tüketiciye sunuyor.

“%33 indirimle bu sonbahar evinize yeniden aşık olacaksınız” sloganıyla lansmanı yapılan kampanyada, markanın çok sevilen Retro, Legno, Como gibi bir çok koleksiyonunun, oturma grubu ve köşe takımlarının yanı sıra, 2 yeni oturma grubu ile; yalın üslubu ve fonksiyonel tasarımıyla dikkat çeken yepyeni koleksiyon Riga da indirim kapsamında satışa sunuluyor.

Evlenen, evini yenileyen ya da çok fonksiyonlu tasarım  ürünlerle yaşam alanlarını daha kullanışlı, daha kişisel hale getirmek isteyen herkesi Alfemo’da çok avantajlı fiyatlarla yüzlerce seçenek bekliyor.

Size en yakın Alfemo mağazasını öğrenmek ve ürünleri görmek için alfemo.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.