Ayakkabı aşkına ilaç gibi gelecek

Ayakkabı aşkına ilaç gibi gelecek
Güncelleme:

İnci Deri’den Sevgililer Günü’nde yüzde 70’e varan özel indirim...

İnci Deri ‘sevgi ile aşk’ın en çok konuşulduğu, tüm sevenlerin en içten duygularını güzel hediyelerle bir kez daha ifade ettiği ‘Sevgililer Günü’ için en şık hediye alternatiflerini, %70’e varan özel indirimiyle sunuyor

Türkiye’nin önde gelen ayakkabı ve çanta markası İnci Deri, ‘Sevgililer Günü’nde sevdiğini şık, son moda ve rahat bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere Sonbahar/Kış Koleksiyonu’ndaki  ürünlerini %70’e varan özel bir indirimle sunuyor.

İnci Deri, hem kadın hem de erkek koleksiyonunda yer alan en seçkin ürünlerini, Sevgililer Günü için özel olarak tasarlanan ‘Aşkın İlacı’ vitrinlerinde sergilerken; mağazalarından alışveriş yapan müşterilerini de sevgiyi ifade eden ve “aşkın ilacı” olacak sürpriz hediyelerle karşılıyor.  

Tüm sezon ürünlerini Sevgililer Günü için %70’e varan özel bir indirimle sunan İnci Deri, aynı zamanda Garanti Bankası kart sahiplerine özel olarak 6 taksit imkanı da sunuyor.

İnci Deri’nin son uygulaması “Aşk-mısın” ile Sevgililer Günü’ne Özel Sürprizler   

İnci Deri, Facebook hesabı üzerinden yürüttüğü birbirinden yaratıcı  ve sürprizli yarışmalarına Sevgililer Günü’nde de devam ediyor. İnci Deri, bu güne özel yarışmasıyla Facebook’taki takipçilerine yine birbirinden güzel hediyeler dağıtıyor. Şubat ayının ilk haftası başlayacak olan Aşk-mısın isimli Facebook yarışmasında yaşadığı sevginin bu kadar güzel olmasını neye borçlu olduğunu#Aşkınİlacı ile paylaşanlar arasından beş çift ikişer adet ayakkabı kazanma şansını yakalıyor.