Ayakkabı BETA’da, indirim garajda !

Ayakkabı BETA’da, indirim garajda !
Güncelleme:

BETA, 2015 yılının ilk garaj günleri kampanyasını başlattı.

Türkiye ayakkabı sektörünün önemli markaları arasında yer alan; üretim ve perakendedeki atılımlarıyla dikkat çeken BETA, bu yıl beşinci kez düzenlenen; 10 Nisan Cuma ve 12 Nisan Pazar günleri arasında geçerli olacak geleneksel “Garaj Günleri” ile bir önceki sezonun tüm bot, çizme ve çanta modellerinin yanı sıra yazlık modellerde 49 TL’den başlayan fiyatlarla dikkat çekici bir indirim gerçekleştiriyor. BETA’nın Garaj Günleri, İstanbul’da Nişantaşı ve Torium; Ankara’da Nata Vega Optimum ve AnkaMall; İzmir’de ise Optimum mağazalarında tüketicilerle buluşacak.

Türkiye çapında 35 mağazasında sunduğu özgün tasarımlara sahip geniş renk seçenekli ayakkabı ve bot modelleriyle farkını ortaya koyan BETA, 2014/2015 Sonbahar-Kış sezonunu beşinci “Garaj Günleri” etkinliğiyle uğurluyor. Yılın ilk BETA Garaj Günleri süresince bir önceki sezonun BETA markalı tüm bot, çizme ve çanta modellerine ek olarak muhtelif yazlık modeller de 49 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

BETA’nın düzenlediği geleneksel Garaj Günleri kapsamında, İstanbul’da Nişantaşı ve Torium; Ankara’da Nata Vega Optimum ve AnkaMall; İzmir’de ise Optimum mağazaları 10 Nisan Cuma ve 12 Nisan Pazar arasında 3 gün boyunca bu benzersiz kampanyaya ev sahipliği yapacak.

Tüm dünyada yaygın bir kampanya modeli haline gelen “Garage Sale” (Garaj Günleri) konseptinin ülkemizdeki en iyi uygulamalarından biri olan etkinlikte, tüketiciler geçtiğimiz sezonda beğenip almaya fırsat bulamadıkları tüm modellere benzersiz fiyatlarla sahip olabilecekler. Yılın ilk “Garaj Günleri” kampanyası, mevsim geçişine uygun model isteyen, kendi tarzına uygun seçenekler arayan ya da gelecek yılın sonbahar-kış dönemi için uygun fiyatlı ürün arayışında olanlar için eşsiz bir fırsat sunuyor.