Bayramda Bingo Kampanya

Bayramda Bingo Kampanya
Güncelleme:

Batik, bingo bir kampanya ile kadınları mutlu etmeye hazırlanıyor.

“Batik Bingo Siyah’ı Öneriyor” kampanyası kapsamında Batik mağazalarından yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişlerde, özel formülü ile renk transferini önleyen ve kıyafetlerin rengini ilk günkü gibi koruyan Bingo Siyah Sıvı Deterjan hediye…

Tüm kadınlar dolaplarından eksik etmedikleri siyah kıyafetlerinin renginin ilk günkü gibi canlı ve parlak kalmasını ister. Ancak zaman içinde siyah kıyafetler mat, cansız ve soğuk bir renge dönüşür. Kadınların bu sorunundan yola çıkan kadın hazır giyimin öncü markası Batik, “Seni Anlayan O” sloganı ile Türk kadının ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten temizlik markası Bingo ile güçlerini birleştiriyor ve siyahları koruma altına alıyor.

“Batik Bingo Siyah’ı Öneriyor” kampanyası ile Batik, 50 TL ve üzeri alışverişlerde, özel formülü ile renk transferini önleyen ve kıyafetlerin rengini koruyan Bingo Siyah Sıvı Deterjan hediye ediyor. Siyah çamaşırlar için özel olarak geliştirilen Bingo Siyah Sıvı Deterjan özel formülü ile hem renk transferini önlüyor, hem de kıyafetlerin orijinal renklerini kumaşın dokusuna sabitliyor. Böylece Batik’ten satın aldığınız siyahlar simsiyah kalıyor.

Türkiye’nin tam 116 noktasında mağazası bulunan Batik’in Bingo ile hayata geçirdiği“Batik Bingo Siyah’ı Öneriyor” kampanyası ilekadınlar 2014-2015 sonbahar kış sezonunda alacakları siyah renkli kıyafetleri ilk günkü gibi koruyabilecek.

Kampanya kapsamında, istediğiniz Batik mağazasından yapacağınız 50 TL’lik alışverişle 5 kullanımlık Bingo Siyah Sıvı Deterjan sizi bekliyor.