Bebeğiniz uyurken bile rahatça süpürün diye...

Bebeğiniz uyurken bile rahatça süpürün diye...
Güncelleme:

Dünyanın en sessiz toz torbasız elektrikli süpürgesi Bosch'tan.

Bosch Relaxx’x BGS5SIL66A toz torbasız elektrikli süpürge, “SilenceSound System™”in sunduğu sadece 66 desibellik (dB) gürültü seviyesi ile özellikle apartman hayatı yaşayan evli, çocuklu ve evcil hayvan sahibi ailelerin arayıp da bulamadığı konforlu süpürmeyi mümkün kılıyor. Sınıfında dünyanın en sessizi ünvanına sahip olan Bosch Relaxx’x, bebekler, çocuklar ve anne adayları uykuya dalsa, saat gecenin bir yarısı olsa, evin erkekleri maç keyfi yapsa da fark etmeksizin istenilen zaman ve durumda temizlik yapmaya olanak tanıyor. Performansı ile de öne çıkan Bosch Relaxx’x, sadece sessiz sedasız evi temizlemekle kalmıyor, SensorBagless™ teknolojisi sayesinde; SelfClean devreye girip otomatik olarak kendi kendini de temizleyebiliyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, performanstan hiçbir şekilde ödün vermeden sessizce çalışabilen yeni Relaxx’x BGS5SIL66A elektrikli süpürge, bebekli ve çocuklu ailelerin en sessiz yardımcısı oluyor. Ayrıcalıklı “SilenceSound System™”, Bosch Relaxx’x elektrikli süpürgeyi, 66 desibel ile dünyanın en sessiz toz torbasız elektrikli süpürgesi yapıyor ve kullanıcılara diledikleri zaman ve durumda elektrikli süpürgelerini çalıştırma imkanı sunuyor.

Yüksek performans, süper sessizlik, mükemmel temizlik

Elektrikli süpürge kullanımında en büyük sıkıntıyı yaratan gürültü problemini ortadan kaldıran Bosch Relaxx’x BGS5SIL66A’nın en büyük özelliği, bunu performanstan ödün vermeden gerçekleştirmesi. Sadece 66 desibel (dB) olan gürültü seviyesinin arkasında ise ses azaltıcı özelliklere sahip kapsamlı bir ürün paketi sunan “SilenceSound System™” yer alıyor. SilenceSound System™, ses kontrollü geliştirilmiş teknolojili motoru, ses izolasyonu, sesi azaltılmış hava akışı ve sessizlik aksesuarları olmak üzere dört önemli aşamada sessizlik konseptine uygun bir tasarım sunuyor. Bu sayede de süper sessiz çalışıyor ve anneler, bebeği ya da çocuğu uyuduğu, evde eşi maç, film ya da spor programı izlediği için temizlik yapamama derdinden kurtuluyor. O çalışırken, kimsenin ruhu bile duymadığı için kullanıcıya, süpürürken müzik dinleme, televizyon seyretme ya da telefonda sohbet etme imkanı da tanıyor. Maksimum hava akışı sağlayan, ince toz, toprak, kum gibi materyalleri ayırıcı özelliğe sahip ileri teknolojili filtre sistemi RobustAir™ System sayesinde yüksek hava akımı üretip, temizlikte mükemmelliği garanti ediyor.

SensorBagless™ lı akıllı SelfClean sitemi: Sadece evi temizlemekle kalmıyor, kendi kendini de temizliyor

Bosch’un SensorBagless™ teknolojisiyle kendini aktive edip, temizleyebilen Filtre Temizlik Sistemi’ne sahip olan Bosch Relaxx’x BGS5SIL66A elektrikli süpürgedeki entegre sensör sayesinde performans seviyesi devamlı olarak ölçümleniyor. Performans optimum seviyenin altına düştüğünde ‘Sensör Kontrol’ gösterge ışığı kırmızıya dönüyor. Makine o an itibari ile durup, otomatik olarak filtre kendi kendine temizliyor. Tam otomatik temizleme ve maksimum kapasite sunan bu sistem sayesinde filtre daima temiz kalıyor ve her zaman yüksek performans sağlanıyor. Yüksek güçteki motoru ve maksimum hava geçişi sayesinde de mükemmel temizlik sağlıyor. SensorBagless™ teknolojisi ile filtre temizliği ya da değiştirilmesi gibi işlemler de tarihin tozlu raflarına kalkıyor.

Bosch BGS5Sil66A Dünya’nın en sessiz süpürgesinin özellikleri saymakla bitmiyor:

Kompresör teknolojisi sayesinde %50 enerjiden de tasarruf sağlıyor.Üç litrelik iç hacmi ve toz haznesi ile zahmetsiz temizlik imkanı sunan Bosch Relaxx’x BGS5SIL66A, dolduğunda haznesi çıkartılarak kolayca temizlenebiliyor. Süpürgenin özel bir malzemeden yapılmış Air Clean Hepa hijyenik filtreleme sistemi ve GORE™ CLEANSTREAM® kartuş filtreleri süpürgenin yaşam ömrü boyunca kullanılabiliyor. Süpürge, bu filtre sistemleri sayesinde alerjik kişilerin yaşam alanlarında dahi problemsiz bir biçimde çalıştırılabiliyor.

Teknolojik tasarım, ergonomi ve kullanım kolaylığı bir arada

Süpürgenin ergonomik tasarımı hem cihazı kaldırma hem de boşaltma sırasında kullanım kolaylığı sunarken, elektronik güç ayarı da farklı kullanım alanlarında istenen performansı en iyi şekilde sağlıyor. Ergoplus tutma yeri, sürgülü ve kilitleme mekanizmalı teleskobik borusu, yumuşak fırçalı özel parke ucu Bosch Relaxx’x elektrikli süpürgeyi özel kılan tasarım öğelerinden yalnızca birkaçını oluşturuyor. Teleskopik boruya klipslenebilen üç parçalı aksesuar, kenar-köşe için dar aralık ucu ve mobilya, yastık için çıkarılabilir fırçalı uç en zor erişilebilen bölgelerde bile en iyi performansı sunuyor. Dikey ve yatay park etmenin yanı sıra otomatik kablo toplama süpürgenin öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Bosch BGS5SIL66A Relaxx’x Toz Torbasız Elektrikli Süpürge – Teknik Özellikler

SilenceSound System™ Sessizlik konseptine uygun olarak tasarlanmış, yenilikçi ses izolasyon malzemeleri, ses kontrollü motor, gürültüsü azaltılmış aksesuar sayesinde süper sessiz çalışma
Gürültü seviyesi: 66 desibel
Filtre temizleme: SensorBagless'lı akıllı SelfClean sistemi
Uzun ömürlü filtreler: Yıkanabilir Air Clean Hepa hijyenik filtreleme sistemi ve GORE™ CLEANSTREAM® Kartuj filtre sayesinde alerjik kişilere uygun
Maksimum Hava Akışı sağlayan RobustAir™ System
Motor Gücü: 1200 Watt Kompresör
Konteyner kapasitesi: 3 litre
Hem cihazı kaldırma hem de boşaltma sırasında kolay kullanım
Elektronik güç ayarı
Ergoplus tutma yeri
Sürgülü ve kilitleme mekanizmalı teleskobik boru
SilentClean Plus süpürme başlığı: Ayarlanabilir sesi azaltılmış metal tabanlı süpürme başlığı (280 mm)
Yumuşak fırçalı "özel parke ucu" (genişlik: 300 mm)
Teleskopik boruya klipslenebilen 3 parçalı aksesuar: Kenar-köşe için dar aralık ucu ve mobilya, yastık için çıkarılabilir fırçalı uç
Dikey ve yatay park etme özelliği
Otomatik kablo toplama özelliği
Etkinlik alanı yarıçapı: 11 m
4 adet hareketli tekerlek
Ağırlık: 6.7 kg (Sadece gövde)