Bırakın ütünüz düşünsün

Bırakın ütünüz düşünsün
Güncelleme:

Yeniliklerin öncüsü Tefal, her kıyafet için en uygun ve mükemmel ütülemeyi gerçekleştiren benzersiz bir teknoloji geliştirdi.

“Hassas”, “Normal” ve “Kotlar” olmak üzere farklı kumaş türlerine uygun üç ütüleme ayarı bulunan Tefal Pro Express Total Auto Control ile hızlı ve mükemmel ütüleme artık çok kolay. Siz sadece tek bir dokunuşla kumaşın türünü seçin, sonrasını bırakın ütünüz düşünsün.

Mükkemel ütüleme sonucu arayanlar bilir; farklı kumaş türleri farklı ısı ve buhar ayarına ihtiyaç duyar. Üç farklı ısı ve buhar seçeneği olan Yeni Tefal Pro Express Total Auto Control, değişik kumaş türündeki kıyafetler için hızlı ve mükemmel ütülemeyi tek bir dokunuşla sağlar. Yanma derdini ortadan kaldırır. Size sadece hangi modu seçeceğinize karar vermek kalır.

Tefal Pro Express Total Auto Control yeni geliştirilen “Smart Technology” özelliği sayesinde seçilen kumaş türü için en uygun ütü ve buhar ayarını kendisi yapar; ‘ısıyı sabit tutma’ özelliğiyle de mükemmel ve hızlı ütüleme sonucu sağlar, size usursuz ütülemenin keyfini yaşatır.  

Tefal Express Easy Control ile pratik ütüleme

Ütülemeyi prtaik hale getirmenin daha basit bir yolu da var! Tefal teknolojisinin ütülemeyi sorun olmaktan çıkaran diğer ürünü Tefal Express Easy Control;tüm kumaş türlerine uygun tek ısı ve buhar sunar. Şeçtiğiniz farklı kumaşları ütülerken yanma ve yapışma derdini ortadan kaldırır, size  kolay ve pratik ütüleme sağlar.

Ürün özellikleri:

Tefal Pro Express Total Auto Control GV8960

6 bar buhar basıncı

340g/dak şok buhar çıkışı

3 ütüleme modu

1,8Lt çıkarılabilir su tankı

Kendi kendini temizleyen AutoClean taban

Tefal Express  Easy Control GV7550

5,2 bar buhar basıncı

220g/dak şok buhar çıkışı

Tek ütüleme modu

1,7Lt çıkarılabilir su tankı

Ekstra kaygan Ultragliss taban