Bosch’tan bol vitaminli kampanya

Bosch’tan bol vitaminli kampanya
Güncelleme:

Bol vitaminli bir kış için Bosch’tan katı meyve sıkacaklarında cazip kampanya.

Bosch Ev Aletleri’nin Aralık ayına özel fiyatlarla sunduğu katı meyve sıkacakları ile evlerde bol vitaminli, taptaze meyve suları hazırlamak keyfe dönüşüyor. Kampanya kapsamında Bosch MES25A0 katı meyve sıkacağı 335 TL yerine 245 TL, MES3500 katı meyve sıkacağı ise 404 TL yerine 299 TL’ye inen cazip fiyatlarla sunuluyor. Üstelik Bonus Kart ile yapılan alışverişlerde peşin fiyatına 9 taksit imkânı bulunuyor.

Fonksiyonel ürünleri ile tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch, küçük ev aletleri ailesindeki katı meyve sıkacakları ile, hem çocuklarınız hem de kendiniz ve eşiniz için bol vitaminli, taptaze meyve suları hazırlamayı son derece pratik hale getiriyor; ailenizin tüm üyelerinin vitamin depolayarak bağışıklığını güçlendirmesine katkıda bulunuyor.

Bosch MES3500 ve MES25A0 katı meyve sıkacakları, 73 mm genişliğindeki XL besleme ağzıyla farklı meyve türlerini kesmeye gerek kalmaksızın kolaylıkla içecekler hazırlamayı sağlıyor. 700 Watt gücündeki motoruyla yüksek performansı garanti ederken, sert ve yumuşak meyveler için iki farklı hız seçeneği sunuyor. Paslanmaz çelik bıçağı sayesinde mükemmel meyve suyu kıvamı elde etmeyi sağlarken, otomatik posa atma işlemi meyve suyunu rafine hale getiriyor ve 1,25lt köpük ayraçlı meyve suyu haznesi ile köpüklü meyve suyu içmeyenler için ideal bir çözüm yaratıyor. Damlama emniyetli pratik ağzı sayesinde damlamayı önlüyor ve kusursuz bir temizlik sunuyor. Aralık ayı boyunca geçerli olan kampanya kapsamında plastik gövdeli Bosch MES25A0 katı meyve sıkacağı 335 TL yerine 245 TL, çelik gövdeli MES3500 katı meyve sıkacağı ise 404 TL yerine 299 TL’ye inen cazip fiyatlarla sunuluyor. Üstelik Bonus Kart ile yapılan alışverişlerde peşin fiyatına 9 taksit imkân bulunuyor.