Brooks Brothers'dan indirim fırsatı

Brooks Brothers'dan indirim fırsatı
Güncelleme:

Brooks Brothers, seçili ürünlerde %30 indirim fırsatı sunuyor.

Anglosakson stili ile yaklaşık 200 yıldır Amerika’da bir efsane haline gelen Brooks Brothers, Sonbahar Kış 2014-2015 erkek, kadın ve çocuk koleksiyonlarında seçili ürünlerde %30 indirim fırsatı sunuyor.

Ayrıca Kasım ayı sonuna kadar Miles & Smiles kredi kartı ile tek seferde 1.500 TL ve üzeri alışveriş yapanlar ekstra 1500 mil kazanırken, Garanti Bankası kredi kartları ile 500 TL ve üzeri alışverişler yapanlara Grunding GSB 500 Bluetooth Hoparlör hediye ediliyor.

2014-2015 Sonbahar - Kış sezonunda 1950’lerin ‘Ivy Lig’ stilini yeniden yorumlayan Brooks Brothers Erkek Koleksiyonu, yalın ve şık çizgileriyle dikkat çekiyor. Yeşil, hardal, mavi, mor, pembe ve lacivertin yer aldığı geniş bir renk skalasına sahip koleksiyonun en gözde parçaları arasında; gerek takım elbiselerle gerekse tek başına kullanılan yelekler, Saxxon yününden üretilen süveterler, spor ceketler, dar kesimli ve ince yakalı özel dikim takımlar yer alıyor.

Zamansız bir zerafetin hakim olduğu Brooks Brothers 2014-2015 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu’nda ise ekose desenler ve romantik suluboya çiçek desenleri ön planda. Siyah, beyaz, gri ve kırmızının ağırlıkta olduğu koleksiyonda kapitone ceketlerle tamamlanan ipek bluzlar, uzun paltolar, kalem etekler, balıkçı yaka kazaklar, kaz ayağı deserli montlar, kadife cigarette pantolonlar ve şık üstlerle tamamlanan kokteyl elbiseleri dikkat çekiyor.

Kış aylarında şıklığınızı tamamlayacak Brooks Brothers’ın indirim ve kampanyalarından yararlanmak için Zorlu ve Akasya Acıbadem mağazalarına uğramayı unutmayın.