Bu bahar çorap gibisi yok!

Bu bahar çorap gibisi yok!
Güncelleme:

Penti’nin “Bahar Çorapları” inceliğiyle bacakta yok gibi görünürken, teninizle de uyum sağlıyor.

Penti ‘nin 7 farklı tonda satışa sunduğu ten rengi çoraplar kendi ten renginize uygun olanı seçme imkanı sağlıyor.

Bahar aylarına özel çok ince denyeden üretilen ve 6 farklı tonda satışa sunulan ten rengi çoraplar tıpkı teninize uygun fondöten seçer gibi teninize uygun çorap tonunu seçme imkanı sağlıyor. 
Sarışın, esmer, kızıl, kumral olmak üzere farklı ten renkleri için sunulan 6 tondaki ten rengi çoraplar, ince denyesiyle bacaklarda yok gibi dururken; çekici, pürüzsüz ve doğal bir görünüm sağlıyor.
Penti’den “ten renginin 7 tonu”

Eskiden kadınların en büyük sorunu olan tek ton ten rengi çorapla cilt rengi arasında yaşanan uyumsuzluk artık ortadan kalkıyor!

38 Bronz, 51 Sahra, 52 Kaşmir, 57 Ten, 54 Naturel ve 58 Kızılten tonlarından ten ve doku renginize uygun olanı seçerek pürüzsüz ve doğal bacaklara kavuşabiliyorsunuz. Cildinizle birebir uyum sağlayan ten rengi çoraplarla bacaklar daha güzel ve daha çekici oluyor.

İkinci bir ten gibi…

Penti 2013 “Bahar Çorapları”nda ten rengi seçeneklerinin yanı sıra inceliğiyle bacakta yok gibi duran, açık ve kapalı ayakkabılarla giyilebilen 7 farklı model bulunuyor.

“Yok gibi” tene adeta krem sürülmüş gibi sağlıklı ve canlı bir görünüm verirken “ Yaz İnceliği” matlığıyla bacakları doğal ve güzel gösteriyor. Burun ve külot kısmı şeffaf olan bu çoraplar mini etek ve elbiselerle, açık ayakkabılarla rahatça giyilebiliyor.

6 denye inceliğinde olan “Premier 6” ipek matlığıyla bacakları sararken burun kısmının inceliği sayesinde burnu açık ayakkabılarla da giyilebiliyor.

“Dekolte parmaksız” ve Fit 15 burunsuz” ise açık ayakkabılar için özel olarak tasarlanmış çoraplar. Açık burunlu ayakkabılarla giyilebilen, dingin bahar akşamlarının ve partilerinin vazgeçilmezi olan dekolte külotlu çoraplar, parmakları açıkta bırakıyor. Mat dokusu ve ipeksi görünümüyle henüz bronzlaşmamış bacakları ideal bir görünüme kavuşturuyor.

“Penti Stop 7” ve “Penti Stop 15 “ in en önemli özelliği delinse de yukarı ya da aşağı doğru kaçmıyor olması. O gününüzü kurtarıyor. Görebileceğiniz koca bir kaçık yerine sadece minik bir delik oluyor.