Collezione’de sezon sonu fırsatları

Collezione’de sezon sonu fırsatları
Güncelleme:

Collezione sezon sonu ürünleri cazip fiyat avantajları ile sunuyor.

Yazın canlı renklerinden ilham alan Collezione mağazalarında, alışveriş tutkunlarını hesaplı alışveriş fırsatları bekliyor. Yaz koleksiyonuna ait rengarenk elbiseler 19.99 TL olan fiyatlarıyla tüm sezonun “en avantajlı alışveriş fırsatını” sunuyor. Collezione ayrıca; 6.99 TL olan sezonun trendy tişörleriyle, kadın koleksiyonundan 12.99 TL’lik şortlarla ve 14.99 TL olan gömleklerle karlı bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

COLLEZIONE İLKBAHAR/YAZ 2013

Yaz mevsiminin vazgeçilmezi Marin temasını klasik renklerin yanı sıra, nar çiçeği tonunu kullanarak trendy bir görünümle sunan Collezione, kuru kafa baskılı modelleriyle asi; eğlenceli baskılarıyla da sevimli bir duruş sergiliyor. Modellerinde ‘çizgi’yi büyük bir ustalıkla kullanan Collezione, İlkbahar / Yaz 2013 koleksiyonuyla, gençlerin olmazsa olmazı Army’ye de yepyeni bir boyut kazandırıyor. Yeniden yorumladığı kamuflaj baskıda kullandığı mavi, somon ve turuncu renkler ile alışılmış kalıpların dışına çıkan Collezione, casual modellerin yanında şık tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

Deri motorcu yelekleri, kuru kafa temalı baskılı t-shirt’ler ve zincir aksesuarlarla Pop – Rock rüzgarı da estiren Collezione’nin, İlkbahar / Yaz 2013 Koleksiyonu, asi gençlerin de vazgeçilmezi olacak. Zımba ve metal zincir detayların kullanıldığı üst giyim modellerinde taş işlemeler, western ve şal desenleri de hakim. Yine şal desenli baskılar, nakış ve mücevher görünümlü taş işlemelerle zenginleştirilmiş olan Hawaii temalı ürünler, canlı kırmızı renklerle güncel modaya uyarlanırken, kullanılan çiçek desenleriyle tropik ada iklimi de tüm sıcaklığı ile modellere taşınmış bulunuyor.

Collezione, İlkbahar / Yaz 2013 koleksiyonundaki tüm temalarda rahatlık ve şıklığı büyük bir ustalıkla harmanlayarak, skinny pantolonlar, bluzlar, elbiseler, etekler ve aksesuarlarda yine fark yaratan bir modaya imza atıyor.