Debenhams'ın büyüleyici modelleri kumsala iniyor

Debenhams'ın büyüleyici modelleri kumsala iniyor
Güncelleme:

Debenhams kadın mayo- bikini modellerinden beğendiğiniz ikinci model %50 indirimli.

Dünyada geniş ürün yelpazesi ve çok katlı mağaza konseptiyle hizmet veren Debenhams, yaz tatiline hazırlık yapanlar için her tarza uygun seçenekler sunuyor. Yaz tatilinin başrol oyuncuları mayo ve bikini ile şapka, terlik ve şortlar valizlere girmek için sırasını bekliyor! Debenhams mayo ve bikini modelleri yazın enerjisine hakim renklerle karşımıza çıkıyor.

Retro esintilerini modellerinde hissettiren Debenhams, geometrik ve floral desenleri kumsal modasında sıkça kullanıyor. Sezon trendlerini plajlara taşıyan Debenhams, hem modelleriyle hem de desenleriyle iddialı bir çizgi çiziyor. Moda severlere baştan aşağı şıklık sunan yaz koleksiyonunda, plajların olmazsa olmazı hasır şapkalar, püsküllü plaj tunikleri, uçuşan elbiseler ve çiçek desenli şortlar mayoların tamamlayıcısı oluyor.

Boyundan bağlanan ya da askılı modellerin yanı sıra dalgıç kıyafetlerinden esinlenen bikiniler ise stilini sahile taşımak isteyenler için Debenhams yaz koleksiyonunda yerini aldı. Debenhams’ın yaz koleksiyonundaki kadın mayo ve bikini modelleri, retro tarzdan vazgeçemeyenlere yüksek belli ve fırfırlı seçenekler yaratıyor. Modern zamanların izlerini taşıyan mayokiniler, sezonun desenleriyle buluşuyor. Düz renklerin hakim olduğu mayo ve bikiniler ise modelleriyle farklını ortaya koyuyor.

Sezonun hit renklerini farklı modellere uygulayarak çekim merkezi yaratan Debenhams yaz koleksiyonu tatil bavulunda yer almaya hazır! Tüm mayo ve bikini modellerinde ikinci üründe etiketin yarısı ödeniyor; yaz alışverişi Debenhams Cevahir AVM ve Mall of İstanbul mağazalarında daha da keyifleniyor.