Dockers indirim sezonunu açtı

Dockers indirim sezonunu açtı
Güncelleme:

Dockers’ta şimdi tüm ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim uygulanıyor.

Dockers bu indirim ile erkeklere, gardıroplarına birbirinden şık ve rahat parçalarla yepyeni bir dokunuş yapmaları için harika bir fırsat sunuyor. Günün stilini yakalayan hafif mi hafif şortlar, kaliteli pantolonlar, tişörtler ve gömlekler şimdi çekiciliğini ikiye katlıyor.

Dockers indirim dönemini açtı. Şimdi Dockers, tüm ürünlerde uygulanan yüzde 50’ye varan indirim ile erkeklerin gardıroplarını baştan ayağa yenilemelerine ve günün stilini yakalayan parçalara sahip olmalarına fırsat sağlıyor. Tatilde ya da hafta sonunda erkeklerin rahatlıktan ödün vermemesini sağlayan onlarca farklı renk ve desendeki şortlar, yazın bile durulmayan hızlı iş temposunda müthiş rahat hissettirecek birbirinden şık khaki’ler, en tarz gömlekler ve tişörtler şimdi çok daha çekici!

Mevsimler ve stiller değişse de, Dockers baki kalıyor. Bu yıl 30’uncu yaşını kutlarken, her ortama uygun, yüksek performanslı, şık ve tarz parçaları ile erkeklerin favorisi olmayı sürdürüyor. Özellikle sıcak havaların ve nemin doruğa çıktığı bugünlerde, Dockers’ın inovatif materyaller ve en rahat kesimlerle tasarladığı pantolonlar ve şortlar, erkekler için hafifliğin tanımını yeniden yapıyor.