Doğadan gelen güzelliğin sırrı

Doğadan gelen güzelliğin sırrı
Güncelleme:

“JUNE JACOBS Spa Koleksiyonu” paraben, koruyucu, sentetik boya, sülfat ve parfüm içermiyor.

Tüm kadın ve erkelere hitap eden, seksenden fazla cilt ve vücut bakım ürününe sahip ve tamamen doğal içerikleri ile dikkat çeken “JUNE JACOBS Spa Koleksiyonu”, paraben ve parfüm içermeyen “Temel Cilt Bakımı” ürünlerinden, “Anti-Aging” cilt yenileyici bakımlarına kadar sahip olduğu geniş ürün yelpazesiyle sizleri bekliyor.

Doğal bitki özlerinin birleşiminden oluşan ürünleri ile doğayı ileri teknolojiyle bütünleştiren cilt bakım markası “JUNE JACOBS Spa Koleksiyonu”, onarıcı ve dinlendirici nitelikler barındıran formülleri ile dikkatleri çekiyor. Ciltte iritasyona yol açmadan kolayca emilmesini sağlayan hidrosol teknolojisi sayesinde “JUNE JACOBS Spa Koleksiyonu”, içeriğindeki aktif bileşenleri en saf hallerinde damıtıyor. Tamamen saf ve doğal içeriklerin kullanıldığı “JUNE JACOBS Spa Koleksiyonu” paraben, koruyucu, sentetik boya, sülfat ve parfüm içermiyor.

Beyaz, kırmızı ve yeşil çay özlerinin patentli anti-oksidan karışımı ile özenle birleştirilen “JUNE JACOBS Spa Koleksiyonu”, içeriğinde bulunan böğürtlen, nar ve üzüm çekirdeği özleri sayesinde cildi dış etkenlere ve toksinlere karşı koruyarak yaşlanmaya karşı etkili sonuçlar sunuyor. Hem yüz hem vücut ürünleri ile “June Jacobs Spa Koleksiyonu” tüm cilt tiplerine uygun çok kapsamlı tedavi programları sunarken, yaşlanma karşıtı problemlerden, sivilcelere, cilt kuruluklarından, pigmentasyona kadar tüm sorunlara çözümler getiriyor.