Dore Çorap'tan yüzde 50 indirim

Dore Çorap'tan yüzde 50 indirim
Güncelleme:

Sömestr tatili ya da Sevgililer Günü’nde Dore Çorap kampanyaları ile sevdiklerin de gülsün sen de...

Özel günler için düzenlediği kampanyalarla dikkat çeken Dore Çorap’ın, Sömestr Tatili ve Sevgililer Günü için başlattığı kampanyaları tüm heyecanıyla devam ediyor. 10 Şubat’ta son bulacak Sömestr Kampanyası ve 13 Şubat’a sonlanacak Sevgililer Günü Kampanyası Dore Çorap severleri fırsat yağmuruna tutuyor.

Kalite ve stili uygun fiyatla buluşturan Dore Çorap, 23 Ocak – 13 Şubat 2013 tarihleri arasında www.dorecorap.com’dan 25 TL ve üzeri alışveriş yapan 50. ve 100. kişilere 50 TL’lik alışveriş hediye ediyor. Üstelik kampanyaya katılmak için yapılacak 25 TL ve üzeri alışverişlerden kargo ücreti de alınmıyor. Kazananlar 14 Şubat Günü www.dorecorap.com online alışveriş sitesi ile Dore Çorap’ın Facebook ve Twitter sayfalarından ilan edilecek.

Dore Çorap’ın 10 Şubat’ta sona erecek Tatil Zamanı isimli öğrencilere özel kampanyasında ise www.dorecorap.com sitesinden “ TTLZMN13 ” promosyon kodu ile yapılacak 50 TL ve üzeri çocuk çorabı alışverişlerinde yüzde 10 indirim ile 25 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatları yer alıyor. Ürünlerinin yumuşaklığı, kalitesi ve dayanıklılığı ile tanınan Dore Çorap, çocuklar için renkli ve çeşitli desen alternatifleri sunuyor. Üstelik Dore Çorap’ta 0–12 aylıktan 12 yaşa kadar her çocuğa uygun beden bulmak mümkün.