Gabor'la sağlıklı ayakkabı deneyimi

Gabor'la sağlıklı ayakkabı deneyimi
Güncelleme:

Bilinçli kadınlar, Gabor ile sağlıklı ayakkabı deneyimini keşfediyor...

8Platformlu ve yastıklı iç tabanıyla, adımların esnek ve ekstra konforlu atılmasını sağlayan Gabor ayakkabılar, kadın ayak sağlığına tam destek veriyor. Geniş ölçülere varıncaya dek, farklı kalıp ihtiyaçlarını gözeterek ayakkabılarını tasarlayan Gabor, ayakların ön kısmına yük binmesini engelleyen yapısıyla, kadınların ayak sağlığını kendileri kadar düşünüyor.

Ayağın yapısına uygun, anatomik destekleyici iç tabanlara sahip Gabor ayakkabılar, ayak sağlığından ödün vermek istemeyen kadınların ilgisine sunuluyor.

Ayak bedeninizi biliyor musunuz?

Gabor ayakkabılar, farklı genişlik ve uzunluklara sahip formlarıyla, her kadının kendi ayağına uygun genişlik ve boyda ayakkabı bulmasını mümkün kılıyor. Türk kadınının ayağı taraklı olduğundan, farklı tarak seçeneği olmadığında standart genişlikler ile rahat edemeyen tüm kadınlar Türkiye’de de Gabor’u tercih ediyor. 3 farklı genişlikte ayakkabı üreten Gabor, Avrupa’da olduğu gibi ayak sağlığına önem veren kadınların ilk aklına gelen marka olma hedefiyle ilerliyor.

Gabor Rolling Soft ile kuş gibi hafif adımlar

Gabor’un Rolling Soft koleksiyonunda yer alan yeni nesil yaylanan tabanlar, Almanya’daki üniversitelerden aldığı sertifikalarıyla güvenilirliğini gözler önüne seriyor.  Sensitive Rolling Soft ayakkabılar,  C şeklinde tabanı ile ön ve arka ayaktaki baskıları azaltıyor, orta taban ise dengeleyici görevi üstleniyor.

Yaylı tabanıyla kuş gibi hafif ve sağlıklı adımlara davet eden Rolling Soft, esnek yapısı ile doğal yürüyüşü destekliyor,  çıkabilen iç tabanı emiciliğiyle öne çıkıyor. Gabor Sensitive Rolling Soft ayakkabılar, hafifliği ile ayağın doğal yuvarlanma hareketinin rahatça yapılmasını sağlıyor.

Gabor ile babette bile spor ayakkabı rahatlığı

Gabor, Hovercraft teknolojisini kullanarak ürettiği babetleri ile ‘’Babet sağlıksızdır.’’ önyargısını kırıyor. Gabor babetlerde yer alan özel hava kompartmanları sayesinde yastıklama sağlanarak, yerden gelen darbeler emiliyor ve orta taban dengeleyici etki yapıyor.

Gabor ayakkabılar ile siz de ayaklarınıza hak ettiği değeri verebilir, her adımınızda konfor ve sağlığı yeniden keşfedebilirsiniz. Ayağınızın genişliğine en uygun kalıpta Gabor ayakkabıyı denemek için; Shoe City Comfort mağazaları, Merletto, Miro mağazalarındaki Gabor shop in shop uygulamaları ve diğer Gabor bayilerini ziyaret edebilirsiniz.