Gelinliğiniz ve damatlığınız Paro’dan !

Gelinliğiniz ve damatlığınız Paro’dan !
Güncelleme:

Paro Dünyası, yaza sayılı günler kala hızlanacak evlilik ve düğün sezonunu yepyeni bir kampanya ile karşılıyor.

Koç Topluluğu bünyesinde markaların farklı kanallarından akan müşteri verilerini yönetip, pazarlama hedeflerine yönelik aksiyonları hayata geçiren Tanı’nın en önemli markalarından Paro evlilik hazırlığındaki “İyi ki Evleniyoruz Kulübü”  üyelerine çekilişle gelinlik ve damatlık hediye edecek. Son katılım tarihi 6 Haziran 2015 olan kampanyaya Paro.com.tr’de kulüp  kampanyası üzerinden katılan kullanıcılar, Akay’dan gelinliği ve Sarar’dan damatlığı bir arada kazanma şansı yakalayacak.

Her yıl olduğu gibi yaz sezonuyla birlikte düğün ve evlilik sezonu hızlanmaya hazırlanırken, Paro yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Farklı sektörlerden markaları bir araya getirerek sadakat programı oluşturmak için Türkiye’de kurulan ilk şirket olan Tanı, en büyük markalarından biri olan Paro aracılığıyla yeni evleneceklerin yüklerini hafifletecek bir kampanya düzenledi. İyi ki Evleniyoruz Kulübü, çekilişle 2 çifte muhteşem bir gelinlik ve çok şık bir damatlık hediye edecek. Paro’nun evlilik yolculuğunda üyelerinin hayatını kolaylaştırmak ve bu yolculuğu keyifle geçirmelerini sağlayacak özel çözüm ve avantajlar sunduğu kulüplerinden biri olan ‘İyi ki Evleniyoruz Kulübü’, dünya evine girmeye hazırlanan şanslı iki çifti mutlu edecek.

6 Haziran’a kadar sürecek!

Paro.com.tr’de kampanyaya özel sayfadan 6 Haziran 2015 tarihine kadar ad, soyad, adres, e-posta ve telefon bilgilerini girerek üye olan veya mevcut bilgilerini güncelleyen her katılımcıya bir çekiliş hakkı verilecek. Çekilişe katılanlar arasından iki şanslı çift 10 Haziranda yapılacak çekiliş sonrası Akay’dan gelinliği ve Sarar’dan damatlığı bir arada kazanma şansını elde edecek.