Göz çevresine besleyici bahar bakımı

Göz çevresine besleyici bahar bakımı
Güncelleme:

Dermokil anti aging göz çevresi bakım kremi, aynı zamanda cilde ışıltı verip cildi gençleştiriyor.

Baharın yavaş yavaş kendini hissettirdiği şu günlerde göz çevremize koruyucu ve besleyici bakım yapmanın tam zamanı! Doğal kil mineralleri ve soya proteiniyle zenginleştirilen Dermokil göz çevresi bakım kremi, baharla ile birlikte pürüzsüz ve parlak bakışlar yaratıyor.

Cildi, kuru hava koşullarından koruyan Dermokil anti aging göz çevresi bakım kremi, göz çevresinin daha pürüzsüz ve parlak görünmesini sağlıyor. Göz çevresini zenginleştirilmiş soya proteiniyle besleyen Dermokil anti aging göz çevresi bakım kremi, aynı zamanda cilde ışıltı verip cildi gençleştiriyor.

Göz Altı Morluklarını Yok Ediyor

En hassas cilt yapısına sahip olan göz çevresinin erken yaş kırışıklıklarının başlamaması için özel bakımının yapılması gerekiyor.“Dermokil Anti Aging Göz Çevresi Bakım Kremi”, düzenli kullanımda göz çevresinde oluşan istenmeyen kırışıklıkları önlemeye yardımcı oluyor. Dermokil göz çevresi bakım kremi; içeriğindeki zengin protein, glikoprotein ve polisakkaritler ile cildin dayanaklılığını arttırıyor, cildi yeniliyor ve cilt hücrelerini canlandırıyor. Dermokil anti aging göz çevresi bakım kremi, kılcal kan dolaşımını hızlandırarak gözaltı morluklarını gideriyor; inci çizgilerin ve kırışıklıklarının görünümünü azaltıyor.

Tüm seçkin eczanelerden elde edebileceğiniz Dermokil göz çevresi bakım kreminin tavsiye edilen satış fiyatı 22-25 TL’dir.

Uygulama Şekli: Göz içine teması engellenecek şekilde göz kapakları, kaş bölgesi, elmacık kemiklerine kadar olan göz çevresi bölgesine sabah-akşam mercimek büyüklüğünde krem masaj hareketleri yaparak uygulanır. Dudak çevresi için de kullanılabilir.