İnci Deri’de büyük indirim başladı

İnci Deri’de büyük indirim başladı
Güncelleme:

İnci Deri 2014-2015 Sonbahar/Kış Koleksiyonu %70’e varan indirimle satışa sunuluyor.

Türkiye’nin önde gelen ayakkabı ve çanta markası İnci Deri’de sezonun kaçırılmayacak indirimi başladı.

İnci Deri’nin 2014-2015 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu’nda altın metal aksesuar, fermuar ve tokaların kullanımı kadınsı bir hava yaratırken; mat siyah, koyu nikel metaller, zincir ve tokalar ile sezonun yükselen trendlerinden “Rocker” tarzını tercih edenlerin vazgeçilmezi oluyor.

İnci Deri’nin yeni koleksiyonunda sezonun olmazsa olmazı diz üstü çizmeler ise siyah tonlarda aksesuarlı veya sade olarak karşımıza çıkıyor. Pim, trok gibi yüzeye sert bir hava veren desen ve işlemeler siyahın üzerinde parlak bir etki yaratarak, kıyafet tercihini Swing rüzgarının estiği 60’ların Londra’sından yana kullananların ilk seçimi oluyor. 

İnci Deri, 2014-2015 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu’nda yoğun iş temposuna geri dönen erkeklere, kalın tabanları hafif ve canlı renklerden oluşan kombinler ile hem iş günlerinde hem de hafta sonları kullanabilecekleri şık alternatifler sunuyor.

Tüm yeni sezon ürünlerini %70’e varan indirimle sunan İnci Deri, aynı zamanda Garanti Bankası kart sahiplerine özel olarak 6 taksit imkanı da sunuyor.