İnci'de %50 net indirim devam ediyor

İnci'de %50 net indirim devam ediyor
Güncelleme:

İnci Deri, yeni sezon İnci Deri ürünleri ürünlerinde sunduğu indirimlerle herkesi sevindiriyor.

Yaz aylarının kendisi hissettirmeye başladığı ve tatil hazırlıklarının hızlandığı bu dönemde sunulan %50 net indirim fırsatı Haziran ayında da devam edecek. Kampanya dahilindeki ürünler arasında tatil sırasında herkesin bavulunda olması gereken espadriller, sandaletler, renkli babetler yer alıyor.

İnci’nin sunduğu net indirim tüm İnci mağazalarından ve www.incideri.com adresinden yapılacak alışverişlerde geçerli.

İnci Deri 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu Macera Dolu Bir Yazı Müjdeliyor

“Macera” ana temasıyla hareketli ve rengarenk bir yazı yansıtan koleksiyon “Mavi Yolculuk”, “Cennet Bahçesi” ve “Astral Seyahat” isimli 3 farklı temadan oluştu. Öne çıkan ve tüm yaza damgasını vuracak parçalar ise espadriller, sandaletler ve platform babetler oldu.

Erkekler Bu Yaz “İnci” ile Daha Rahat

İnci’nin erkek koleksiyonunda ise olabildiğince hafif ve yumuşak parçalardan oluşan casual ve sneaker ürünler, pastel tonun hakim olduğu süet ve nubuk ayakkabılar yer aldı. Ana renklerin eskitilerek ara renklere dönüştürüldüğü ve böylelikle renk yelpazesinin genişletildiği koleksiyonda; zıtların ahengi siyah-beyaz kombinasyonu da varlığını sürdürdü. Kırmızı, saks mavi, beyaz ve yeşil gibi zıt renklerdeki tabanlarla tamamlanan ayakkabılara, sıcak yaz günlerinde mavi, bordo ve krem rengi espadriller ve farklı tonlarda sandaletler eşlik etti. Yaz gecelerinin vazgeçilmezi makosenlerde farklı blok renkler ağırlığını hissettirdi.