İndirimin en şık hali Sportsoul’da !

İndirimin en şık hali Sportsoul’da !
Güncelleme:

Dünyaca ünlü spor markalarını tek çatı altında bir araya getiren Sportsoul’da yüzde 50’ye varan sezon indirimi başladı.

Vepa Group’un spor perakendesi ve e-ticaret tecrübesini bir araya getiren Sportsoul, en moda markaların birbirinden farklı ayakkabı koleksiyonlarını moda tutkunları ile buluşturmaya devam ediyor. “Sneakers for Democracy” sloganıyla yola çıkan Sportsoul’un ayakkabı, tekstil ve aksesuar ürünlerinde sezon indirimi başladı.

Sportsoul mağazalarında spor yaparken rahatlıkla kullanabileceğiniz modellerin yanı sıra, spor şıklığını günlük hayata taşıyan dünyaca ünlü markaların koleksiyonları yer alıyor. 

Spordan ve şıklıktan vazgeçmem diyenlere…

Sportsoul’da performans ürünleri ile olduğu kadar, koşudan ve rahatlıktan esinlenerek üretilmiş gündelik kullanıma uygun modelleri ile dikkat çeken New Balance, Nike, Adidas, Asics, Skechers, Salomon, Mizuno, Reebok, Puma’nın en gözde modelleri bir araya geliyor. Konfora önem verenler için Diadora, The North Face, Superga, Vans, Camper, Onitsuka Tiger, Lacoste, Sperry Top-Sider, Le Coq Sportif, Tommy Hilfiger, Toms gibi birbirinden ünlü markaların spor ayakkabı koleksiyonları da Sportsoul’de bulunuyor. Minik ayakları da unutmayan Sportsoul en renkli ve şık çocuk ayakkabılarını da sizlere sunuyor.

Sportsoul, modayı takip eden, sezonun en trend koşu ve günlük ayakkabıları ile tekstil koleksiyonundaki indirim fırsatını kaçırmak istemeyen tüm sporseverleri Bebek ve Nişantaşı mağazaları ile www.sportsoul.com’a bekliyor!