İpekyol'da Uğurlu Günler'e özel indirim

İpekyol'da Uğurlu Günler'e özel indirim
Güncelleme:

İpekyol, 27 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında Uğurlu Günler’e özel seçili sezon ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

Minimal akımın en temel formları Ipekyol’un feminenliği ile yeni sezonda birleşiyor. Kadınsı detayların hakim olduğu koleksiyonda öne çıkan parçalar, sezonu modern business yorumuyla yakalıyor. Her zevke uygun en kilit parçaları bir arada bulabileceğiniz Ipekyol, 27 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında Uğurlu Günler’e özel seçili sezon ürünlerindeki % 50 indirim avantajı ile sezonu uğurlu karşılıyor!

Zamanın seyrini yakalayan stil...

70’ler akımıyla öne çıkan heavy süet pardösüler, püsküllü süet ceketler, dantel aplikeli bluzlar ve ekose panço tasarımları geçmişten bugüne zamanın seyrini yakalıyor. Süet, deri, ipek kadife, krep şifon ve mekanik streç kumaşların koleksiyona kattığı dinamizm, koleksiyonun öne çıkan renkleri kırmızı, buz mavisi, siyah ve beyaz ile yeniden yorumlanarak modern siluetlerde can buluyor.

Sezonun anahtar parçaları...

Çağdaş ruhu yansıtan leopar desenli jakar montlar, oversize angora tüylü neon hırkalar, süet püsküllü etekler ile altın zincir detaylı trikolar, şehrin modern ve şık kadınları arasındaki yerinizi garantiliyor.

Kusursuz stilin tamamlayıcıları...

İhtişamını yeni sezonda da sürdüren “İnci” ve “Antique Gold” temalı aksesuarlar, stiline kusursuz bir dokunuş katmak isteyenler için mücevher kutularındaki yerlerini bekliyor. Ayakkabı tutkunlarının zamansız demirbaşları olan loaferler, makosenler ve stilettolar ile ayağı yere sağlam basan Ipekyol kadını, sezonun yükselen trendi postallar ile kusursuz bir stile imzasını atıyor.

Siz de sezonun ilk Uğurlu Günler’ine özel seçili ürünlerdeki %50 indirim fırsatını kaçırmak istemiyorsanız 27 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında size en yakın Ipekyol mağazasını ziyaret edebilir ya da www.ipekyol.com.tr’denonline alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.