İpekyol'dan en şık bayram hediyesi

İpekyol'dan en şık bayram hediyesi
Güncelleme:

İpekyol, 11-30 Eylül tarihleri arasında yapacağınız her 500 TL’lik alışverişinize 150 TL hediye çeki vererek bayram alışverişi keyfinizi ikiye katlıyor.

Minimal akımın en temel formlarını kadınsı detaylar ile birleştiren ve siyah ile beyazın zamansız uyumunu gözler önüne seren Ipekyol, bayram şıklığınıza yeni bir kampanya ile vurgu yapıyor. Daima şık ve feminen çizgisiyle adından söz ettiren Ipekyol, 11- 30 Eylül tarihleri arasında Ipekyol mağazalarından ve www.ipekyol.com.tr online satış sitesinden yapacağınız her 500 TL’lik alışverişinize 150 TL hediye çeki ile sizlere en şık bayram hediyesi armağan ediyor.

70’ler, 2015-16 Sonbahar-Kış sezonunun en çarpıcı temalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Heavy süet pardösüler, püsküllü süet ceketler, dantel aplikeli bluzlar ve ekose panço tasarımları geçmişten bugüne yenilenmiş olarak koleksiyonda yer buluyor. Süet, deri, ipek kadife, krep şifon ve mekanik streç kumaşların koleksiyona kattığı dinamizmle tasarımlar alışılmışın dışına çıkıyor. Sofistike pastel tonları, zümrüt yeşiliyle leoparın uyumu, dinamik neon geçişleriyle birlikte kırmızı, buz mavisi, siyah ve beyaz koleksiyonun öne çıkan renkleri arasındaki yerini alıyor.