Kanz'da bayram öncesi büyük indirim

Kanz'da bayram öncesi büyük indirim
Güncelleme:

Kanz, sezonu büyük indirimlerle kapatıyor...

2014 İlkbahar-Yaz sezonu giyim ve ayakkabı koleksiyonlarının konforlu ve şık tasarımlarına stoklar tükenmeden büyük indirim avantajıyla sahip olmak için acele edin!

0-12 yaş çocuk giyimde Kanz, Pampolina, Steiff, Krickets, Check-in, Doll gibi dünya markalarının sezon sonu indirimleri Bayram öncesi hem aileleri hem de minikleri mutlu ediyor!

İlkbahar/ Yaz sezonu etiketin yarısı indirimleriyle sahip olacağınız giyim koleksiyonlarının yanı sıra, konforlu ayakkabılarda da %25 indirim avantajını sakın kaçırmayın! Stoklar tükenmeden indirimli fiyatlarla Bayram alışverişinizi yapmak için acele edin.

Giyimde % 50, ayakkabıda % 25 indirim avantajında son günler

Mevsimlik hırkalar, pantolonlar, etekler, şık trençkotlar, her sezon kullanılabilen uzun kollu t-shirtler ve sweatshirtler, konforlu eşofmanlar %50 indirim ile bayram alışverişi için özel avantajlar sunuyor.

% 25 indirimli deri anatomik tabanlı Kanz ayakkabılar, kız ve erkekler için 19-34 numara aralığında hazırlanıyor. Koleksiyonda, yürümeye yeni başlayan çocuklar için Kanz İlk Adım Ayakkabıları da yer alıyor.

Türkiye genelindeki tüm Kanz ve S&D mağazalarında geçerli olan büyük indirimleri kaçırmayın.