Kemal Tanca bot ve çizmelerde indirim

Kemal Tanca bot ve çizmelerde indirim
Güncelleme:

Kışın kendini göstermeye başladığı bu günlerde, bot ve çizme almanın tam zamanı.

Her sezon fark yaratan tasarımları ile kendine özgün koleksiyonlara imza atan Kemal Tanca, 63 yıllık deneyimi ve mükemmeliyetçiliğinden aldığı güçle sezon trendlerini ayakkabı, bot, çizme, çanta ve aksesuarda kendi tarzıyla tekrar yorumluyor. Stil sahibi kadın ve erkeklerin markası olan Kemal Tanca, her zaman en beğenilen, en güvenilen marka olarak dikkat çekiyor.

Kemal Tanca; siz değerli müşterilerine sunduğu tüm ürünlerde geçerli olacak %50\'ye varan indirime ilave ikinci ürüne ekstra %25 indirimde, sezonun en beğenilen ayakkabı, bot ve çizme modelleri öne çıkıyor. 

Kadın botları 159 TL / 179 TL, erkek botları ise 149 TL / 169 TL\'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, çizme fiyatları da 199 TL\'den başlayan fiyatlarla mağazalarımızda sizleri bekliyor. 

Kadın koleksiyonunda zımbalı botlar, püskül detaylı çizmeler en gözde modeller olarak yerini koruyor. Aksesuarlardaki modern çizgiler şıklığınızla buluşuyor… 

Renklerde siyahın asaleti liderliğini yine kaybetmiyor. Taba, kahve, bej, lacivert renklerin vazgeçilmezliği ise koleksiyonu renklendiriyor.

Erkek koleksiyonunda Eva tabanlar ile şıklığın ve rahatlığın uyumu devam ederken, casual botlar çok tercih ediliyor. Klasik modeller ise her yıl olduğu gibi süet ve rugan ağırlıklı olarak vitrinleri süslüyor.

Aynı zamanda Kemal Tanca, ithal ürün taleplerini Tanca Plus mağazalarında Armani Jeans, Calvin Klein, Versace Jeans markalarını hizmet sunarak yerine getiriyor