Kemal Tanca'dan yaza özel indirim

Kemal Tanca'dan yaza özel indirim
Güncelleme:

Kemal Tanca'yla adımlarına renk katmaya hazır mısın?

Baharda yerinde duramayanların attığı her adıma enerji katan Kemal Tanca, seçili ürünlerde yüzde 50 indirimle şıklığınızı tamamlamanıza yardımcı oluyor

Metalik efektler, makaron tadındaki pasteller, etnik detaylar, renk blokları, bohem şıklığın vazgeçilmezi püsküller... Kemal Tanca, 2016 İlkbahar-Yaz kadın koleksiyonunda yer alan güçlü, özgür, sıra dışı ve birbirinden renkli tasarımlarla, baharın ve yazın enerjisini daha da yukarı çekiyor.

Erkek koleksiyonunda ‘Business’ temasında yer alan kösele ve klasik deri ayakkabılar ise iş hayatında ayakları yere sağlam basan erkekler için örgü, metal ve baskı gibi detaylarla hareketleniyor.

Şık ve spor tarz arasında dengeyi sağlayan, ‘Smart Casual’ temasında yer alan tasarımlar, erkek stilinin kurtarıcısı olmaya devam ediyor. Kemal Tanca, erkekleri özel günlere ve davetlere hazırlamayı da unutmuyor. En iddialı gece ve smokin ayakkabılar stiline özen gösteren ve yenilikler konusunda cesur davranan erkekleri bekliyor. Kemal Tanca, TancaPlus ve TancaKids mağazalarında geçerli indirimle sen de adımlarına renk kat!